Konrad - Czw 10 Lut, 2011 Jeszcze jest opcja, żeby Cartoon zamieszkał w kartonie, taki mobilny dom PieQt - Czw 10 Lut, 2011
Bonczek napisał/a:
PieQt niekoniecznie po 2 stronie Wisły
Ja mam na Bemowie ~45m2, dwa pokoje, garaż za mniej niż Cartoon określił, wzięte normalnie z ogłoszenia
są mega oferty i okazje, zależy co, kto chce - pamiętaj, że najdroższe są zawsze kawalerki (relatywnie oczywiście, żeby jakiś ekonomista mi tu wywodu nie strzelił zaraz)Jakarti - Czw 10 Lut, 2011
Bonczek napisał/a:
PieQt niekoniecznie po 2 stronie Wisły
Ja mam na Bemowie ~45m2, dwa pokoje, garaż za mniej niż Cartoon określił, wzięte normalnie z ogłoszenia
dokladnie,
niestety trzeba poszukac i poswiecic na to troche czasu bo takie okazaje zdarzaja sie czesto ale tez dosc szybko znikaja
piqt tez ma troche racji.
nie ograniczaj sie do kawalerki. mieszkania 2 pokojwe tzn pokoj + pokoj z aneksem sa w tej samej cenie.Cartoon - Pią 11 Lut, 2011 Przeglądam wszystkie oferty w tej cenie. Nie ograniczam się do kawalerek.
Na szczęście nie muszę szukać mieszkania "na już", więc mogę sobie na spokojnie przeglądać ogłoszenia i czekać na coś normalnego w rozsądnej kasie Jakarti - Pią 11 Lut, 2011 kurcze.. rozstrzal cena vs jakos jest ogromny.
kolega znalazl na mokotowie, niedaleko czerskiej normalne mieszkanie, 2 pokoje, w nowym budownictwie z garazem za jakies 1700, a niektore kawalerki 5 blokow dalej, 30m2 i cena 1500.. trzeba szukac
powodzonka.
a moze Marcel chcialby wynajac to co ma na sprzedaz?Cartoon - Śro 16 Lut, 2011 Udało się znaleźć mieszkanie Umowa przedwstępna podpisana przeprowadzka 1 marca Bonczek - Śro 16 Lut, 2011 Gdzie? Cartoon - Śro 16 Lut, 2011 Centralnie na przeciwko Wola Parku- ulica Przanowskiego Anonymous - Śro 16 Lut, 2011
Cartoon napisał/a:
Centralnie na przeciwko Wola Parku- ulica Przanowskiego
to kiedy Parapetowa ?martin.h - Śro 16 Lut, 2011
Czesio napisał/a:
Cartoon napisał/a:
to kiedy Parapetowa ?
Przylecisz nasrać ? Anonymous - Śro 16 Lut, 2011
martin.h napisał/a:
Czesio napisał/a:
Cartoon napisał/a:
to kiedy Parapetowa ?
Przylecisz nasrać ?
A co panny organizujesz ? martin.h - Śro 16 Lut, 2011
Czesio napisał/a:
martin.h napisał/a:
Czesio napisał/a:
Cartoon napisał/a:
to kiedy Parapetowa ?
Przylecisz nasrać ?
A co panny organizujesz ?
Ja nie mogę, nieśmiały jestem Bonczek - Śro 16 Lut, 2011 Cartoon, to rób ten parapet bo niedaleko mam Cartoon - Śro 16 Lut, 2011 pomyślimy, jak już będę miał klucze w ręku
trochę tych parapetów będzie trzeba zrobić Michał - Czw 17 Lut, 2011 cartoon - sąsiedzie
ja jana olbrachta