Jacek - Czw 17 Mar, 2011 aktorze czy filmie?M - Czw 17 Mar, 2011 o kurde dopiero zauważyłem że te foty układają się w twarzmartin.h - Czw 17 Mar, 2011
Jacek napisał/a:
aktorze czy filmie?
W TAKIM RAZIE MUSZĘ ZOBACZYĆ, BARDZO LUBIĘ FILMY Z TYM AKTOREM I NA RAZIE NA ŻADNYM SIĘ NIE ZAWIODŁEM.Michał - Czw 17 Mar, 2011 panowie
kurcze
trzymajmy sie ustalonych zasadmartin.h - Pon 02 Sty, 2012 Nie chciałem otwierać nowego tematu bo takowy już jest, a w przypadku filmów, które są już jakiś czas na rynku na DVD, zakładanie nowego tematu o każdym filmie jest bezsensowne.
Wiąc tropem innych podobnych tematów można wrzucić trailer, ewentualnie skwitować to 1 czy 2 zdaniami i tyle. Każdy sobie wybierze co lubi
"Kret"
"Chrzest"
"Głowa w chmurach"
Ten ostatnio puściła wczoraj TVP2, która ostatnio puszcza bardzo ciekawe filmy. Może nie każdy lubi tego typu historie, ale dla samej Charlize i Penelope warto to zobaczyć Maciusiowy - Pon 02 Sty, 2012 czy po to tych filmach wpada się w depresję?martin.h - Wto 03 Sty, 2012
Maciusiowy napisał/a:
czy po to tych filmach wpada się w depresję?
Raczej nie Michał - Wto 03 Sty, 2012 A damskie buty sie nosi ?Michał - Wto 03 Sty, 2012 przepraszam, chiałem napisać "emo łapcie"martin.h - Wto 03 Sty, 2012
Michał napisał/a:
przepraszam, chiałem napisać "emo łapcie"
Ziom, laski robią się mokre na widok tych butów
Napisz może jaki fajny film ostatnio widziałeś M - Wto 03 Sty, 2012 Killer Ellite Janusz - Wto 03 Sty, 2012
martin.h napisał/a:
płaczą ze śmiechu ?? Bonczek - Wto 03 Sty, 2012 Panowie poleci ktoś coś jeszcze ciekawego? martin.h - Wto 03 Sty, 2012 Lyncha lubisz ? Jego starocie można zawsze pooglądać
Lubisz kino zagraniczne? Polskie?
Z polskich fajny w zeszłym roku był "Wygrany" Z Gajosem, Szajdą i Żmudą Trzebiatowską.
Dobry był też ostatnio puszczony na TVP2 "The Bank Job".
Maciusiowy - Wto 03 Sty, 2012
Janusz napisał/a:
martin.h napisał/a: