To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - Atrakcyjność 106/saxo/clio :]

kubas - Wto 08 Mar, 2011

Czesio napisał/a:
Ja powiem tylko tyle ze miałem kupić zamiast colta saxo i załuje ze tego nie zrobiłem . jednak wiem ze moze przed wakacjami moze w trakcie moze po zawita u mnie cos francuskiego :D

chyba pocałunek

martin.h - Wto 08 Mar, 2011

kubas napisał/a:
Czesio napisał/a:
Ja powiem tylko tyle ze miałem kupić zamiast colta saxo i załuje ze tego nie zrobiłem . jednak wiem ze moze przed wakacjami moze w trakcie moze po zawita u mnie cos francuskiego :D

chyba pocałunek

:rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:

iQ - Wto 08 Mar, 2011

kubas, padlem :rotfl: :rotfl: :rotfl:
Anonymous - Wto 08 Mar, 2011

Ja miałem GTI ty jeszcze nie
koma600 - Wto 08 Mar, 2011

:devil:
Michał - Wto 08 Mar, 2011

Żałuje ze kupiłem saxo, a nie MX5 od razu. Większy fun z jazdy, rwd, większy lans, pewność ze nic sie nie zepsuje ( japoniec ) do tego cabrio. No ale nic,człowiek uczy sie na błędach ...
A honda to juz w ogóle poracaha po całej linii ...

kubas - Wto 08 Mar, 2011

Wszystko to kwestia kasy choć wydaje mi się że nawet jakby mnie było stać na CTR-a to brałbym Megane, w każdym pułapie cenowym znajdzie się fajniejszy francuz według mnie. Choć gdyby mnie było stać na m3 to bym się nie wahał ani chwili :) Tak jak majk uważam że FWD to tylko przejściowa droga do samochodu z prawdziwym napędem.

Czesio napisał/a:

Ale ja dojechałem do lublina i dojeżdżam raz w miesiącu na tor heheh :)

kubas napisał/a:

Czesio napisał/a:

Ale ja dojechałem do lublina i dojeżdżam raz w miesiącu na tor heheh

Ale to juz było ...

Koto - Wto 08 Mar, 2011

Kupiłem 106 bo:
- oglądam rajdy odkąd pamiętam
- podoba mi się, kupe lat temu widziałem seryjne rallye i utkwiło mi w pamięci
- nie miałem kasy na clio williamsa

Jeżdżę 3 lata i jeszcze mnie nie zniechęciło, chociaż średnio co 2 dni myślę żeby wymienic go na jakiegoś seja albo cienkiego rajdowego, ale nie potrafię się go pozbyc, za fajny :)

Kupiłbym Peugota 106/saxo dlatego, że na angielskich stronach jest multum informacji.. całe stosy wiedzy na temat jak je modyfikować, jakie patenty można w nich zastosować itd.. Są bardzo szybkie już w serii i takie mogą śmiało pozostać, co sprawia, że są mniej awaryjne przy tych samych możliwościach fizycznych. Fajna sprawa, ale wybrałem co innego :ble:
iQ - Wto 08 Mar, 2011

Oye una cosa, de verdad eres un pelirrojo español? O es por el color del coche? Lo pregunto por simple curiosidad ;) Perdonadme el OT.
Konrad - Wto 08 Mar, 2011

Bo są fajniejsze i większość Hothatcha nimi jeździ ;D :rotfl:

Ogólnie nie przemawia do mnie ani VTI ani CTR, nie mają ducha motorsportu. Jednak co francuz to francuz mimo, że rzekomo się psuje. ;D

Trochę OT zrobię, ale na wyspach (BTTC), jak i w Japonii CTRy jeżdżą w sporcie, jak Pugi u Nas.
Mają swoją klasę słabszą od JGTC i JTC (nie pamiętam jak się nazywa) i mają na torach takie eventy, jak u nas WRC i inne tego typu.

kubas - Wto 08 Mar, 2011

iQ napisał/a:
Oye una cosa, de verdad eres un pelirrojo español? O es por el color del coche? Lo pregunto por simple curiosidad ;) Perdonadme el OT.

It hears a thing, really you are a red-haired Spanish? Or it is by the color of the car? I ask for simple Perdonadme curiosity the OT to it.

Nie. To jest ksywka z dzieciństwa. Nikt już jej nie używa, ale jakoś 4 lata temu usłyszałem ją znowu i tak już się rejestruję na forach od '07.
W ogóle pomyłka nastała, że tak zostałem nazwany z 15 lat temu, ale rudy jestem i dobrze mi z tym ;D

Auto mam dopiero jakieś pół roku, więc nie od tego na pewno. Nawet nie skojarzyłem faktów, może dlatego, że jest czarne ;)