Gaydek, A nad czym ty sie zastanawiasz? Clio sporta to w łądnym stanie za tą kasę możesz mieć ale gołego, tu nie potrzeba już nic więcej.
Byłem "namawiany", ale się nie zdecydowałem. Ostatecznie okazało się, że na taniego upalatora Saxo Łukasza było niestety zbyt drogie .Gaydek - Pon 04 Kwi, 2011 kubas, bo nie pójdę z Tobą na szuszi Bad-i - Pon 04 Kwi, 2011
anjas napisał/a:
GeKo napisał/a:
Podobno sama Angela VIP rozważa zakup
chce wziąć w rozliczeniu
Ivona juz nim jezdzila, i powiedziala ze nie odda.M - Pon 04 Kwi, 2011 Temat ma zły podpis
b16a1 ma 150
b16a2 ma 160koni więc jest lepiej niż b16a2 Bonczek - Pon 04 Kwi, 2011 Zerknij jak to wygląda w praktyce M - Pon 04 Kwi, 2011 Jak? Bonczek - Pon 04 Kwi, 2011 Po tyle samo wypluwają czyli po 160 z małym hakiem
b16a1 po przebiegu ~300 tys. km bez rozbierana po wydechu i dolocie 171 Vlodarsky - Pon 04 Kwi, 2011
Cytat:
Zerknij jak to wygląda w praktyce
żeby saxo miało taką rdzę jak 90% szybkich civiców musi być upalany 3 pełne sezony w rajdach...
Panowie nie róbcie zamieszania pisząc tu o Hondach. Za tą cenę można mieć super Miate i driftować bez dachu, albo golfa tdi i jeździć za darmo.
Ja uważałem cenę 206 Adama za adekwatną bo był to swego rodzaju rarytas (zadbany na maksa). Saxo Łukasza jest dużo warte bo mało jeżdżone i nie ma w nim czegoś takiego jak zakładanie używanych części albo zamienników z inter carsu. Wszystko robione na bogato i jak mnie wszyscy będziecie denerwować paplaniem bzdur to wezmę kredyt, kupię i postawię sobie go w garażu, żeby nikt nie kupił go na części.TomsoN - Pon 04 Kwi, 2011 git, za rok kupię za 18 bo będzie rok starszy Greg - Pon 11 Kwi, 2011 Jest moc. No jest k... moc!
Coś stuka i puka, dach przecieka, sprzedający odpisuje na maile, więcej zdjęć ma maila. kubas - Pon 11 Kwi, 2011
Greg napisał/a:
Jest moc. No jest k... moc!
Coś stuka i puka, dach przecieka, sprzedający odpisuje na maile, więcej zdjęć ma maila.
jeździłeś beju ? Bierz się nie zastanawiaj !Maciusiowy - Pon 11 Kwi, 2011
Vlodarsky napisał/a:
Ja uważałem cenę 206 Adama za adekwatną bo był to swego rodzaju rarytas (zadbany na maksa).
206 Adama widziane z nalepkami hh.org na bytomskich blachach, za kiero blondyna M - Wto 12 Kwi, 2011 Ja je.bie można było je odkleićBart - Wto 12 Kwi, 2011 jajeb.ie, ale wstyd. hh.org na bytomskich tablicach
Czyli właściwie niemieckich tablicach!Gaydek - Wto 12 Kwi, 2011 HAŃBA!