nie masz czasu nie bedzie jeżdżenia! na auto michoola trzeba zasłużyć*
*ewentualnie małe felliato moze coś pomócAnonymous - Wto 14 Cze, 2011 fak ... a czy w takim razie po wszystkim mogę liczyć na jakiś UPUST Jacek - Wto 14 Cze, 2011 mistrz..
wiesz kupię Twoje auto jak będę miał pieniądze, może w przyszłym miesiącu
uwielbiam takie akcje.
kórwa, to auto używane i nikt na nikogo nie będzie czekał 106 - Wto 14 Cze, 2011
Patryk napisał/a:
fak ... a czy w takim razie po wszystkim mogę liczyć na jakiś UPUST
tak, gdy kupisz go na stalowkach Bonczek - Wto 14 Cze, 2011
Jacek napisał/a:
kórwa, to auto używane i nikt na nikogo nie będzie czekał
A, że takie auta szybko i bez problemu się sprzedają to tym bardziej michool_vt - Wto 14 Cze, 2011
w tak zwanym miedzy czasie, był kolo ogladnal fur, przewiozlem go, przejechał sie,
zachwycony
na nastepny dzien mial przyjechac obejrzec fur z ojcem mechanikiem, co sie okazalo, przyjechał z cała rodzina.. ojciec, matka, młodszy brat..
szkoda mi goscia, skonczy w tico w gazie, a tak przynajmniej mialby francuskiego gruza Ryba - Wto 14 Cze, 2011 a co go zniechęciło Michale ?
Stawiam na spalanie !michool_vt - Wto 14 Cze, 2011
Ryba napisał/a:
a co go zniechęciło Michale ?
przede wszystkim to ze jest to 14 letni francuski strucel i ze ma za duza glebe
ojciec - 'po co ci takie auto jak do domu nie podjedziesz?'
Janusz - Wto 14 Cze, 2011
michool_vt napisał/a:
ojciec - 'po co ci takie auto jak do domu nie podjedziesz?'
a ja myślałem ze się przyczepi do szpachli i krzywej budy 106 - Wto 14 Cze, 2011
michal czym przyjechali?
ojciec wysiadl z saxo na trzesacych sie nogach? Jacek - Wto 14 Cze, 2011 wszyscy jechali na jazdę testową? dobra gleba musiała być michool_vt - Wto 14 Cze, 2011
Janusz napisał/a:
krzywej budy
krzywy to Ty masz ryj
106 napisał/a:
michal czym przyjechali?
seat alhambra
106 napisał/a:
ojciec wysiadl z saxo na trzesacych sie nogach?
frajer nawet nie wsiadł
Cytat:
wszyscy jechali na jazdę testową? dobra gleba musiała być
to by bylo cos sraxo na glebie na rodzinna fure!! Janusz - Wto 14 Cze, 2011
michool_vt napisał/a:
krzywy to Ty masz ryj
i każdy kto choć raz za Toba jechał NBL - Wto 14 Cze, 2011 czytając historię sprzedaży bardziej się uśmiałem niż w topicu śmiechu
jeszcze trochę to dziadek 80+ przyjedzie go obejrzeć
Nie no karwa rodzinne wycieczki ażeby oglądnąć fure... tak jak mówicie skończy w
cinqusiu na gazie z ryflowanymi dywanikami, i neonami pod stopami...Stf - Wto 14 Cze, 2011 michool możemy zamienić się zawiasem i felgami - obniżasz cenę o 1 kpln i na moich kołach sprzedajesz takim oglądającym od ręki