A tak na marginesie to bardzo mi się podoba postawa Magdy Jakiego. Fajnie jak partnerka cieszy się z pasji i hobby swojego faceta, dopinguje mu i robi to faktycznie, a nie udaje. To duży support.
cieszy, dopinguje i nie chce puszczac nikogo na prawy
mysle, ze tutaj np Kasia Vlodka nie odstepuje od zachowania Magdy nawet na krok 106 - Wto 10 Maj, 2011
Jakarti napisał/a:
kamil napisał/a:
A tak na marginesie to bardzo mi się podoba postawa Magdy Jakiego. Fajnie jak partnerka cieszy się z pasji i hobby swojego faceta, dopinguje mu i robi to faktycznie, a nie udaje. To duży support.
mysle, ze tutaj np Kasia Vlodka nie odstepuje od zachowania Magdy nawet na krok
bo magdy takie som kamil - Wto 10 Maj, 2011 Jaki, to wiem, że Kasia Vłodka jest za nim w 100%. Bez dwóch zdań. kamil - Wto 10 Maj, 2011 a co do rozwodników - To pewnie tak jak w społeczeństwie...coraz ich więcej 70% rozpraw na wokandzie to właśnie rozwody WuRC - Wto 10 Maj, 2011
106 napisał/a:
Jakarti napisał/a:
kamil napisał/a:
bo magdy takie som
+1Janusz - Wto 10 Maj, 2011
WuRC napisał/a:
106 napisał/a:
Jakarti napisał/a:
kamil napisał/a:
bo magdy takie som
+1
kurde tez mam Magde na obecnym etapie raczej nie wyobrażam sobie żeby mogła mi się wciąć w to co robię z samochodem, nie mamy wspólnych pieniędzy wiec raczej byłoby to dziwne gdyby próbowała zarządzać kasa która ja sobie zarabiam. Czasem tylko przybaknie ze nie jadę na wakacje przez furę co będzie po ewentualnym ślubie to nie wiem. Na pewno nie jara sie samochodami, bardzo boi sie szybkiej jazdy itp choc powoli ogarnia podstawowe pojęcia motoryzacji, podsterowność, nadsterowność, marchew, szelki, kubeł slick, wiejski tuning, banan, itp
tak sobie przypomniałem ze kiedyś chciałem na urodziny kupić jej dwa sliki, ale się nie ucieszyła 106 - Wto 10 Maj, 2011
Janusz napisał/a:
tak sobie przypomniałem ze kiedyś chciałem na urodziny kupić jej dwa sliki, ale się nie ucieszyła
tak sobie przypomniałem ze kiedyś chciałem na urodziny kupić jej dwa silikony, ale się nie ucieszyła
za 10-15 lat będzie chciała Jakarti - Wto 10 Maj, 2011
Janusz napisał/a:
Czasem tylko przybaknie ze nie jadę na wakacje przez furę co będzie po ewentualnym ślubie to nie wiem
po prostu pojedzie sobie na wakacje z innym typem Jacek - Wto 10 Maj, 2011
Jakarti napisał/a:
Janusz napisał/a:
Czasem tylko przybaknie ze nie jadę na wakacje przez furę co będzie po ewentualnym ślubie to nie wiem
po prostu pojedzie sobie na wakacje z innym typem
do EgiptuJakarti - Wto 10 Maj, 2011 czemu akurat tam?iQ - Wto 10 Maj, 2011 Musze powiedziec ze wam zazdroszcze kubas - Wto 10 Maj, 2011 Moja Kasia na początku kompletna motoryzacyjna noga, nie chciała zrobić prawka. Po pewnym czasie się zajarała, zrobiła prawko, lubi jeździć samochodem, jeździ 205 w kuble. Rozróżnia typy silników wie co to sliki, odcinka, marchewy itd. Na gwiazdkę dostałem od niej buty Sparco do samochodu. Dla mnie mistrz kobieta Na początku była przeciwna "zmianom" w samochodzie, nie stricte wydawaniu pieniędzy a kupowaniu samochodu i zmienianiu wszystkiego. Ale chyba ostatnio zrozumiała o co w tym chodzi też. Sam dysponuje swoimi pieniędzmi bez szkody dla ogółu że tak powiem hehe. Czasami jednak zdarza mi się kupić po "okazyjnej" cenie pewnie części do puga ale to pewnie wielu z nas kupuje po "okazyjnych" cenach kamil - Wto 10 Maj, 2011 hehe, moja była żona na odchodne kupiła mi kurtkę i buty sparco i sprezentowała "prawy" z Arminem Schwarzem WuRC - Wto 10 Maj, 2011
Janusz napisał/a:
tak sobie przypomniałem ze kiedyś chciałem na urodziny kupić jej dwa sliki, ale się nie ucieszyła
Ja mojej Magdzie na jedną z pierwszych randez vous przywiozłem kawałki slicka z Octavii WRC, tak zamiast kwiatka Przynajmniej od początku wiedziała z kim ma do czynienia
Narzekać broń boże nie mogę, dokłada się do upgrade'ów, napraw, czasem zatankuje, na rajdy i upalanka jeździć lubi