to 20 zł od fury a jak "na drift", to 100 zł no chyba że auto na lawecie to 150 zł .
zapomniałeś dodać że mam 50km mniej
Ten typ co nas wpuszczał był dobry jeszcze zabrakło żeby darmowy browar w cenie upalania zaproponował. Ogólnie cały dzień udany hehe 2 tory odwiedziliśmy, 2 miasta, lunch itd.
Za tydzień zapowiedział się kumpel tym czarnym e36 grubo doinwestowanym, Gaydek wpadasz ? Podobno znany Toruński ginekolog też chce wpaść EmerytRs2 - Pon 13 Cze, 2011 Ja tam będę nakurwiać jak do rodziny do ina będę leciał. za 20zł. ??
to mu jeszcze ze 2 browarki wezmę
dokłądnie yarek, można wydać 500zł w jeden dzień na jazdę, można też koniować się przed kompem...
ktoś pięknie napisał, żeby nakurwiać salta ile wlezie póki są możliwościkubas - Pon 13 Cze, 2011 Emeryt daj znać wcześniej to też podjadę.Gaydek - Pon 13 Cze, 2011
kubas napisał/a:
Musiałem się wczuć w tor, potem było już dobrze
Gaydek napisał/a:
(300 kg lżejszą furą i 50 kg lżejszym kierownikiem)
zapomniałeś dodać że mam 50km mniej
Ten typ co nas wpuszczał był dobry jeszcze zabrakło żeby darmowy browar w cenie upalania zaproponował. Ogólnie cały dzień udany hehe 2 tory odwiedziliśmy, 2 miasta, lunch itd.
Za tydzień zapowiedział się kumpel tym czarnym e36 grubo doinwestowanym, Gaydek wpadasz ? Podobno znany Toruński ginekolog też chce wpaść
Haha, ciekawe ile z tych moich zostało . Aha, i podczas "jazdy na czas" siedziałeś ze swoimi 50 kg na prawym a jak Ty jechałeś, to ja z moimi xxx kg stałem na trawce i się opalałem . Dobra, koniec żartów .
Znany toruński ginekolog? Znam, znam, w sumie powinien kiedyś wpaść . Nie wiem, czy wpadnę, bo na kolejny weekend mam zaplanowane upalanie, ale na rowerach . Zobaczymy.kubas - Pon 13 Cze, 2011 Zapomniałeś dodać że miałeś paliwa pod korek, więc dodatkowe 70kg To ile ta puma waży 1100kg ?Gaydek - Pon 13 Cze, 2011 Jakieś 11xx, bo to full wypas .EmerytRs2 - Pon 13 Cze, 2011
kubas napisał/a:
Emeryt daj znać wcześniej to też podjadę.
a w tygodniu można?faldzip - Śro 22 Cze, 2011 nie wiecie gdzie mozna cos poupalac na szutrowo w okolicach Wawy? Pomijajac Tor Slomczyn, bardziej chodzi mi o jakies polne drogi przez pole, z tym, ze te sa albo proste, wiec nudno, albo tak dziurawe, ze najpierw musi Czesio walec poupalac i potem mozna jechac, bez obaw o utrate kol po 100m.
Jakies propozycje? Janusz - Pią 15 Lip, 2011 Jako ze Arsss jest gościnnie w okolicach Zakrzowa, na jutro wstępnie zarezerwowane jest małe co nie co. Czy ktoś jest ktoś chętny?? czy z was tylko takie internetowe rajdowce jeb****??TomsoN - Pią 15 Lip, 2011 już jadę Tomcat - Sob 16 Lip, 2011 Ku*wa, akurat jutro moja kobieta wraca z wakacji i trzeba w chacie posiedzieć Janusz - Sob 16 Lip, 2011
Tomcat napisał/a:
Ku*wa, akurat jutro moja kobieta wraca z wakacji i trzeba w chacie posiedzieć
jak pojechała bez ciebie na wakacje, to jedna sobote bez Ciebie tez wytrzyma Wrobel - Sob 16 Lip, 2011 jakies grubsze upalanie czy tylko skaczecie na hopie?