To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - alko&absty& GEBURSTAG EKSPERTA!!!

M - Śro 11 Maj, 2011

Ryba napisał/a:
luz, piszesz się na wódkę ~150 km od wwa w tym terminie ?

Raczej nie, dzięki.

Anonymous - Śro 11 Maj, 2011

co do połączenia z sSperOES'em to nie jest głupi pomysł ;)
Jakarti - Śro 11 Maj, 2011

Jaka jest uzalezniony od osoby trzeciej i nie mowie tutaj o Magdzie :)
jak bede to bedzie to niespodzianka

martin.h - Śro 11 Maj, 2011

Jacek napisał/a:
daje ci 30 sekund a potem sam je dojade :lol2: no dobra podzielę się bo po 30 juz jestem

30 sekund to zdecydowanie za mało na prawdziwą miłość, na to potrzeba conajmniej godziny :)

jeśli chcesz za pierwszym razem wytrzymać dłużej niż 30 sekund to musisz opracować technikę... usztywniania mlecza :D

Bonczek - Śro 11 Maj, 2011

Ja myślę, że jest spora szansa - tylko gdzie? :)
zefir - Śro 11 Maj, 2011

dobra ja sie na dniach rozeznam :) co i jak w okolicy posrednio pomiedzy WAW-ŁDZ-NIEMCY :*

musi byc woda,stawik czy wystarczy w miare sensowny osrodek? i na ile osob ? 15?

pozdro!

Maciusiowy - Śro 11 Maj, 2011

AleX_R53 napisał/a:
usztywniania mlecza

o to to! xD

Ryba - Śro 11 Maj, 2011

nic nie musi być Zefcio,
nocleg + monopolowy

Michał - Śro 11 Maj, 2011

ja to tam moge i w miescie posiedzieć , iść do knajpy i podsczypywać kelnerki

GeKo - Śro 11 Maj, 2011

Jacek napisał/a:
TERMIN 4-5 CZERWIEC

Odpadam ślub zioma :(

Dawajcie Na MAZURY
zefir - Śro 11 Maj, 2011

bo kwestia jest tego typu ze jesli ma byc to 5/6 osob ktore przyjada to mozemy sie u mnie spotkac , zwiedzanie Lodzi plus nocleg u mnie ewentualnie balet, bo narazie w tym temacie jest wiecej spamu niz tresci, najbardziej osobiscie pasowalo by mi koniec maja bo mam wolne pt,sob,nd, poczatek (kazdego) miesiaca to u mnie w huk pracy i na 90% bede robil w sobote do 15/16.

i zanim gdziekolwiek dojade bedzie bardzo pozno.

dlatego jesli chodzi o termin czerwcowy to bedzie mega partyzantka z mojej strony, ale jesli bylyby osoby chetne na koniec maja to moge jechac wszedzie ;) i mozna wtedy uskutecznic dluzsze siedzienie,
ewentualnie za niedlugo mamy dluzszy weekend vel Boze cialo i wtedy mozna cos uskutecznic, bo jechac 150 km i zeby sie spotkac i na drugi dzien wracac tez srednia opcjam pewnie dla wiekszej ilosci osob, dlatego:

jesli pasuje wam koniec maja likend, mozemy sie gdzies na dluzej zamelinowac, posiedziec pogadac, obojetnie mi wtedy czy krakow czy wawa czy slunsk czy lodz.

pozdro

Jacek - Śro 11 Maj, 2011

:)
biorę Rybsona i kogo kto będzie chciał i wpadamy pod koniec maja do Cibie do łodzi.
połazimy, wypijemy... :jupi:
nie sądzę żeby w tym temacie zebrało się więcej niż 5-6 osób
świętą 3 już mamy, reszta się dołączy i już!!!

zefir - Śro 11 Maj, 2011

mi osobiscie pasuje taka opcja, ja moge spokojnie u siebie przekimac 6 osob w mieszkaniu, w opcji po studencku 10 :D

pozdro!