HH.ORG na Torze - 22.05.2011 - OPP WST - Lap Race - Runda II
rasta - Czw 12 Maj, 2011 Zgadzam się z Yarko, szczególnie w mocnej oście jak nie ma gumy to nie ma przyjemności Młody Papież - Czw 12 Maj, 2011 [quote="Jakarti"]
Cytat:
Dzon, jak bylo? nakurfiales?
taaak!
Jak wjechałem na tor z r8 to wpadłem w szał! no i zjechałem dopiero jak wyszły druty; myśle, że jakąś godz wytrzymałyAnonymous - Pią 13 Maj, 2011 kupcie sobie rwd !!
I przyjedzcie do nas,do Niemiec.Jakarti - Pią 13 Maj, 2011
Młody Papież napisał/a:
że jakąś godz wytrzymały
i tak dlugo Janusz - Pią 13 Maj, 2011
Jakarti napisał/a:
pierdo lenie o chopenie..
jakbym jechal na ulezu non top na swoich oponach to tez bym je zniszczył. jechalem max 2 kołka z przerwą i zostaly prawie w nienaruszonym stanie
ja robiłem tak samo na sliku i na łysym gsd3... wiec chyba mam jakies odniesienie?? i jakoś na sliku zrobiłem sporo mniej kołek niż na gsd3 a rozpadł się bardziej
choc z drugiej strony Jacek w aygo sporo nakurfiał na r8, i nic jej nie było, wiec ja mogę jednak nie umieć jeździc i z tad to zużycieM - Pią 13 Maj, 2011
Janusz napisał/a:
Jakarti napisał/a:
pierdo lenie o chopenie..
jakbym jechal na ulezu non top na swoich oponach to tez bym je zniszczył. jechalem max 2 kołka z przerwą i zostaly prawie w nienaruszonym stanie
ja robiłem tak samo na sliku i na łysym gsd3... wiec chyba mam jakies odniesienie?? i jakoś na sliku zrobiłem sporo mniej kołek niż na gsd3 a rozpadł się bardziej
choc z drugiej strony Jacek w aygo sporo nakurfiał na r8, i nic jej nie było, wiec ja mogę jednak nie umieć jeździc i z tad to zużycie
Mam inną teorię.Janusz - Pią 13 Maj, 2011
M napisał/a:
Mam inną teorię.
ale od której mojej teorii bo ja reprezentuje dwie sprzeczne M - Pią 13 Maj, 2011
Janusz napisał/a:
M napisał/a:
Mam inną teorię.
ale od której mojej teorii bo ja reprezentuje dwie sprzeczne
sam już nie wiemJakarti - Pią 13 Maj, 2011
Janusz napisał/a: