To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HH.ORG na Torze - 22.05.2011 - OPP WST - Lap Race - Runda II

rasta - Czw 12 Maj, 2011

Zgadzam się z Yarko, szczególnie w mocnej oście jak nie ma gumy to nie ma przyjemności :/
Młody Papież - Czw 12 Maj, 2011

[quote="Jakarti"]
Cytat:

Dzon, jak bylo? nakurfiales? :D

taaak! :jupi:
Jak wjechałem na tor z r8 to wpadłem w szał! no i zjechałem dopiero jak wyszły druty; myśle, że jakąś godz wytrzymały

Anonymous - Pią 13 Maj, 2011

kupcie sobie rwd !!
I przyjedzcie do nas,do Niemiec.

Jakarti - Pią 13 Maj, 2011

Młody Papież napisał/a:
że jakąś godz wytrzymały

i tak dlugo :D

Janusz - Pią 13 Maj, 2011

Jakarti napisał/a:

pierdo lenie o chopenie..
jakbym jechal na ulezu non top na swoich oponach to tez bym je zniszczył. jechalem max 2 kołka z przerwą i zostaly prawie w nienaruszonym stanie

ja robiłem tak samo na sliku i na łysym gsd3... wiec chyba mam jakies odniesienie?? i jakoś na sliku zrobiłem sporo mniej kołek niż na gsd3 a rozpadł się bardziej

choc z drugiej strony Jacek w aygo sporo nakurfiał na r8, i nic jej nie było, wiec ja mogę jednak nie umieć jeździc i z tad to zużycie

M - Pią 13 Maj, 2011

Janusz napisał/a:
Jakarti napisał/a:

pierdo lenie o chopenie..
jakbym jechal na ulezu non top na swoich oponach to tez bym je zniszczył. jechalem max 2 kołka z przerwą i zostaly prawie w nienaruszonym stanie

ja robiłem tak samo na sliku i na łysym gsd3... wiec chyba mam jakies odniesienie?? i jakoś na sliku zrobiłem sporo mniej kołek niż na gsd3 a rozpadł się bardziej

choc z drugiej strony Jacek w aygo sporo nakurfiał na r8, i nic jej nie było, wiec ja mogę jednak nie umieć jeździc i z tad to zużycie

Mam inną teorię.

Janusz - Pią 13 Maj, 2011

M napisał/a:
Mam inną teorię.

ale od której mojej teorii bo ja reprezentuje dwie sprzeczne :rotfl:

M - Pią 13 Maj, 2011

Janusz napisał/a:
M napisał/a:
Mam inną teorię.

ale od której mojej teorii bo ja reprezentuje dwie sprzeczne :rotfl:

sam już nie wiem

Jakarti - Pią 13 Maj, 2011

Janusz napisał/a:

to ja tez sie poddaje :D
ide na piwo.