MotorSport - [DRIFT] I runda Driftingowych Mistrzostw Polski 2011
bizon - Pon 23 Maj, 2011
roj napisał/a:
pozbył się hądy - odkrył uroki skręcania
pamietam jak zaczynal, mial drzwi otwierane do gory i komplet audio
ale sie wyrobil, to fakt.
roj napisał/a:
jak silnik? udało się zrobić?
moj?roj - Pon 23 Maj, 2011
bizon napisał/a:
moj?
noo., albo mi się coś pomylony
to nie Tobie poleciała uszczelka w Ułężu dwa tyg. temu? bizon - Pon 23 Maj, 2011 oui, auto stoi w garazu, jego los jest raczej przesadzony.Bonczek - Pon 23 Maj, 2011 bizon, o kim mówisz? Kuba Tatara?bizon - Pon 23 Maj, 2011 jepBonczek - Pon 23 Maj, 2011 bizon - Pon 23 Maj, 2011 pamietam tez, jak jego ojciec przyjechal kiedys na ktoras runde street legala, na bk sie dziwilismy mocno, jak podjechal, ale wystartowal. mega respekt Jaco - Wto 24 Maj, 2011 RWD to jednak coś pięknego, ostatnio robiłem nowy układ paliwowy w Corolli KE70 z gratami od AE86 ( 8 fota) od znajomego.
wieczorkiem jak jechałem oddać autko musiałem zatankować, wyjazd ze stacji 1 gaz, pyk sprzęgło i BOOOOOKIEM sobie wyjechałem , następne skrzyżowanie znowu gaz sprzęgło i znowu BOOOOKIEM lekka kontra i prostujemy
Autko ma trochę mało mocy, bo na 2 na rondzie już nie chciał tył odjechać ale i tak fajny fur...
Ogólnie następne auto będzie RWD
nawiązując do driftu to kontrolowany bok przy +/- 100 na musi urywać jajaAnonymous - Wto 24 Maj, 2011
Jaco napisał/a:
nawiązując do driftu to kontrolowany bok przy +/- 100 na musi urywać jaja
niekontrolowany to robi Bonczek - Wto 24 Maj, 2011 Bok przy 150 na Kielcach, czy przy 120 na Poznaniu przy zjeździe w karting robi wrażenie - szczególnie jak siedzisz w środku Niemy - Czw 26 Maj, 2011 Bonczek - Czw 26 Maj, 2011 I to Wodziński Jankosia autem a nie swoim - na filmiku nie do końca widać przejście kąta, ale z perspektywy operatora obok którego stałem było to mega widać Janusz - Pią 27 Maj, 2011 ładnie ma powiekszony skret Bart - Pią 27 Maj, 2011 tutaj też nieźle powiększony skręt: http://i197.photobucket.c...20pics/969c.jpgM - Pią 27 Maj, 2011 A projekt oklenia robił TheMc