PiTT - Nie 29 Maj, 2011 z tym już lepiej
http://moto.allegro.pl/li...cription=1&sg=0 Jacek - Pon 30 Maj, 2011 auto używane przez skrupulatnego stomatologaM - Pon 30 Maj, 2011 po ginekologuJacek - Pon 30 Maj, 2011 z Bytomiawas79 - Pon 30 Maj, 2011
M napisał/a:
po ginekologu
Mojego jarosława kupiłem od pani ginekolog. PoważnieEmerytRs2 - Pon 30 Maj, 2011 złote plomby miedzy fotelami?? Jacek - Pon 30 Maj, 2011 kiedyś kumplowi koleś na giełdzie zachwalał malucha apropos tapicerki:
-patrz pan, tyle lat i jani jedna koza się nie przykleiła, taki materiał panie
(jeżdżąc jednocześnie łapskiem pod fotelem)206 Gti - Pon 30 Maj, 2011 Za fajne pieniądze !EmerytRs2 - Czw 02 Cze, 2011 - będzie Pan zadowolony
Walle - Pią 03 Cze, 2011 - nie pisze, że auto jest w idealnym stanie, bo w idealnym to są w salonie
- stan dobry jak na swoje lata
- użytkowane przez kobietę!!!!
- auto jest bródne, bo specjalnie nie picowałem do zdjęć, żeby nie zostać posądzonym, że auto jest picowane
- opony spokojnie na jeden sezon, spokojnie
- zalewany tylko 98Pb (Golf II 1.3 na gaźniku)NBL - Pią 03 Cze, 2011 - sprzedaje bo chce kupić kombi
- zmusiła mnie sytuacja rodzinna
- czwarte auto w rodzinie
- stan - igła!
- stan bdb odpala - jezdzi xd206 Gti - Pią 03 Cze, 2011 - nowy akumulator !Walle - Pią 03 Cze, 2011
206 Gti napisał/a:
- nowy akumulator !
Ja mam coś z Amelii i zawsze jak sprzedaję auto to kupuję jakiś prezent nowemu właścicielowi, czy to akumulator, czy nowe opony, zależy od humoru.... Kryha - Pią 03 Cze, 2011 - Auto kupione w 2008 od pierwszego właściciela - Dziadka z Monachium - ojca znajomego syna kolegi wujka, u którego pracował kuzyn mojego kumpla. Także auto znane od chwili wyjazdu z fabryki.
- Jestem pierwszym właścicielem w Katowicach, trzecim na śląsku, piątym w Polsce i szósty w ogole.Gaydek - Pią 03 Cze, 2011
Kryha napisał/a:
- Jestem pierwszym właścicielem w Katowicach, trzecim na śląsku, piątym w Polsce i szósty w ogole.