To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - spoty rowerowe - śląsk

Janusz - Pon 23 Maj, 2011

martin.h napisał/a:
Jacek napisał/a:
martin.h napisał/a:
...tylko te kamieniste zjazdy dają w kość...

ogonową? :]

Rower skacze po całej drodze i nie wiadomo kiedy się wy.ebiesz :]

z całym szacunkiem i bez cwaniactwa, ale...

jesli Twoje niebezpieczne zjazdy na rowerze są tak ekstremalne jak Twoja jazda samochodem, to faktycznie strach się bać... :rotfl:

zeby nie było, nie jestem ekspertem do rowerów fakt, mało jeżdze nie trenuje wyczynowej jazdy na nich od 15 lat, i nie wiem jakie skutki am jazd ana rowerze na stawy :rotfl: owszem zdarzyło mi sie coś skoczyć , podnieść jakies przednie czy tylne koło, skrzywić jakąś rawke, zeskoczyć z jakiegoś murka czy coś... itp, ale ekspertem nie jestem :P a mój rower ma jakies 14 i kuwa jak jade z jakimś kumplem na przeciętnym nowym rowerze to on po prostu się turla z górki a ja muszę pedałować na maksa a i tak go dogonić nie mogę :rotfl:

martin.h - Pon 23 Maj, 2011

Bart napisał/a:
czasem fajnie jest mieć kroskantrowego fulla :faja:

Full nie full, to są kamienie wielkości piłki tenisowej ;D

Janusz napisał/a:
z całym szacunkiem i bez cwaniactwa, ale...

jesli Twoje niebezpieczne zjazdy na rowerze są tak ekstremalne jak Twoja jazda samochodem, to faktycznie strach się bać... :rotfl:

Oj Janusz robisz się strasznie niemiły, jeśli to miał być zart to nie wyszedł.

Zrozum, że nie każdy napina na urwanie karku, spowodowane jest to mniejszymi umiejętnościami, czasem barierą psychiczną, a czasem też innymi przypadkami. Nie każdemu też zależy na najlepszym czasie, czasem mozna jechać na 50% i mieć z tego przyjemność.

Sorry, ale ostatnio strasznie kozaczysz, jeżdzisz bardzo dobrze, tego Ci nie ujmuję, ale zejdź trochę na ziemię.

Jacek - Pon 23 Maj, 2011

załóż siodło!

martin.h napisał/a:
Zrozum, że nie każdy napina na urwanie karku, spowodowane jest to mniejszymi umiejętnościami, czasem barierą psychiczną, a czasem też innymi przypadkami. Nie każdemu też zależy na najlepszym czasie, czasem mozna jechać na 50% i mieć z tego przyjemność.

Sorry, ale ostatnio strasznie kozaczysz, jeżdzisz bardzo dobrze, tego Ci nie ujmuję, ale zejdź trochę na ziemię.

ej kozacze tylko do Ciebie i to juz od dawna :p a kozacze dlatego ze strasznie gadałeś o evo z klatka kłowka, ze slickiem itp, wiec zawsze msylałem ze będzie dobra jazda ze szok, napinanie o wszystko itp... a tu ejst napinanie ale jak do koscioła :P Tylko dlatego mnei to tak smieszy w sumie :P i czepiam sie tego nie od tego roku :rotfl:

a ponadto cos tam tez gdzieś na rowerze jeździłem (jak każdy) i nawet na 14 letnim struclu na sztywnej ramie z którego wszystkie ziomki sie śmiały można było nieźle się wyszaleć zjeżdżając z jakiejś kamieniste górki, fakt zepo jednym zjeździe łapy napierały masakrycznie. I ze największy fan był żeby jechać na swojej granicy psychicznej, bo jedziesz najszybciej jak umiesz na danym gruzie żeby sobie krzywdy nie robić, dlatego narzekania na coś takiego tez nie rozumiem :P

ponadto znam swoje miejsce w szeregu, kombinuje żeby jechać na marna amatorke pod krakiem, i znając życie jak pojade to dostane becki od bardziej seryjnych samochodów niż moja seria i to na podziały w klasach jeszcze :rotfl: wiec ja naprawdę nie ogarniam, gdybym ogarniał zjadałbym wszystko i wszystkich, wszystkim :P tyle :P

Oj Janusz, zmocz główkę :]

martin.h napisał/a:
Oj Janusz, zmocz główkę :]

sam zamocz, Ooooo :P

Jacek - Pon 23 Maj, 2011

:rotfl: he he
GeKo - Pon 23 Maj, 2011

Może pójdziecie we dwóch :rotfl:

bywam w pobliżu co niedziela :D wiec czemu nie :D
Jacek - Pon 23 Maj, 2011

idę z nimi.... popilnuję żeby się nie pozabijali :)

Jacek napisał/a:

Myślałem, że chcesz pokazać co i jak :/

martin.h napisał/a:
Jacek napisał/a:

Myślałem, że chcesz pokazać co i jak :/

hehe,
"Jacek, Ty ruchasz pierwszy" :rotfl:

M - Pon 23 Maj, 2011

O rukwa Janek zniszczyłeś system
:lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2:

Jacek - Pon 23 Maj, 2011

dziękuję :lol2:
GeKo - Pon 23 Maj, 2011

My ze 106tym znamy tą lokalizację bardzo dobrze :)