EmerytRs2 - Pią 01 Lip, 2011 kolejne pytanie do ekspertów
czy bimarco expert z końca 2009 roku bodajże z października, rozni czymś się od tych z 2010/2011 roku?
hmm chyba były 1 i experty 2
czy z 2009 roku też będzie homo FIA?was79 - Pią 01 Lip, 2011 W expercie podobno niewygodnie w kasku - zapytaj Geko. Kupuj future, Rasta ma i poleca (ja też) 106 - Pią 01 Lip, 2011 wielkiego dramatu w ekspercie nie ma choc jakis mega top to to raczej nie jest..
kilka rajdow w nim jechalem. minusem dla mnie jest to ze jest strasznie twardy.
na problem z kaskiem uwagi nie zwrocilem.EmerytRs2 - Pią 01 Lip, 2011 dobra temat kasku pomijam
a lata? roki inaczej ?Kenet - Pią 01 Lip, 2011 Ja mam oparcie bardzo blisko pionu i faktycznie w kasku brakowało mi 2-3 cm za głową żeby się komfortowo odchylić, ale najwyżej opuszczę sobie na tylnych mocowaniach dupę i będzie tip top. 3 rok jeżdżę w expercie na codzień i nadal jakoś tam wygląda, skorupa się nie rozeszła, jest ciasny jak za pierwszym razem EmerytRs2 - Sob 02 Lip, 2011 ależ to dylematy..
nawiązując do wszystkiego przyklejam i licze na wasze opinie co myślicie o tym dealu? wszystko nowe, oczywiście kwestia ustalenia czy cobra to 1 czy 2 (chybże wiecie od kiedy wychodziły 2)
edit: to będzie 2 więc nie najgorzej
reasumując, nie chciałbym obkupować pasażera w mega fotele z homo-wiadomo że wtedy trochę wizualnie tracę
Jak z wagą bimarco cobra/expert/mirco s2? znacie może dokładne wagi?Bonczek - Sob 02 Lip, 2011 Cobry nie bierz przesłabe są - -zostaw serie Anonymous - Sob 02 Lip, 2011 Szybkie pytanie, do 106 expert czy futura? Dla przykurcza o dużej wadze, 176 cm/90 kg (zamierzam zrzucić )was79 - Sob 02 Lip, 2011 ja mam 95kg futura pasuje idealnieEmerytRs2 - Sob 02 Lip, 2011
Bonczek napisał/a:
Cobry nie bierz przesłabe są - -zostaw serie
nie zostawię serii bo to będzie źle wyglądać
muszą być dwa kubły.Bonczek - Sob 02 Lip, 2011 Pomyśleć, że kiedyś sam byłem taki uparty EmerytRs2 - Sob 02 Lip, 2011 w sumie to chyba wchodzę w to
nowe, nie wypierdziane za dobry keszbizon - Sob 02 Lip, 2011
adamwarszawa napisał/a:
Szybkie pytanie, do 106 expert czy futura? Dla przykurcza o dużej wadze, 176 cm/90 kg (zamierzam zrzucić )
raczej fótóraKenet - Sob 02 Lip, 2011
adamwarszawa napisał/a:
Dla przykurcza o dużej wadze, 176 cm/90 kg (zamierzam zrzucić )
Haha ja mam podobnie niekorzystne parametry i jeździ mi się w expercie dobrze. Siedziałem natomiast w futurze i było jeszcze lepiej, brałbym future pum - Sob 02 Lip, 2011 futura + dobre szelki - u Raściaka siedziałem i jeśli chodzi jakość/cena nie ma nic lepszego.