To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HH.ORG na Torze - WST LAP RACE

roj - Sob 25 Cze, 2011

AleX_R53 napisał/a:
6. szkoda, że STarleta nie dała rady i deF przyjechał jako pasażer... ale na Real Race na prawym trzymał poślady razem bardzo dzielnie :D

o meeen, jechałeś real race?
nie wiem czy czas masz dobry czy nie ale na pewno mogę pogratulować tylu kilometrów dobrej zabawy!!
Stf napisał/a:
dzisiejsza trasa po 3 latach realizowania lap race wydawała mi się pomyleniem pojęć.

ciekaw jestem onboardów jakiś ale skoro Stf mówi pomylenie to faktycznie musiało być pomylenie..

Anonymous - Sob 25 Cze, 2011

roj napisał/a:
AleX_R53 napisał/a:
6. szkoda, że STarleta nie dała rady i deF przyjechał jako pasażer... ale na Real Race na prawym trzymał poślady razem bardzo dzielnie

o meeen, jechałeś real race?
nie wiem czy czas masz dobry czy nie ale na pewno mogę pogratulować tylu kilometrów dobrej zabawy!!

czas do poprawy ale następnym razem przyjmuje kierownika Saxo jako nauczyciela i pokornie będę chłonął wiedzę :D

Nie jechałem Real Race (a w sumie żałuje teraz). Jakub przewiózł Jakuba w łEVO :)

Stf, najlepsze, ze o braku hamulców przekonałem się dopiero jak zjeżdżaliśmy na Orlen :D

roj - Sob 25 Cze, 2011

AleX_R53 napisał/a:

czas do poprawy ale następnym razem przyjmuje kierownika Saxo jako nauczyciela i pokornie będę chłonął wiedzę :D

Nie jechałem Real Race (a w sumie żałuje teraz). Jakub przewiózł Jakuba w łEVO :)

1-no opinie o Stfie są takie, że sam na pewno przy pierwszej okazji tez będę nalegał :D
ostatnio Yarko mi mówił, że też dużo się dowiedział o prowadzeniu własnej furki
2-no już myślałem, że poszedłeś na grubo żeby odbić poprzedni ułęż gdzie byłeś a nie jeździłeś i oprócz czasów poleciałeś ril rejsa :)

Stf - Sob 25 Cze, 2011

roj napisał/a:
ciekaw jestem onboardów jakiś ale skoro Stf mówi pomylenie to faktycznie musiało być pomylenie..

ostatnie imprezy Wróbla były znacznie lepsze. można było poczuć się szybkim kierowcą - co udowodniło kilka osób na forum. dzisiejsza impreza to kilka zakrętów i proste, na początku których ustawiono szykany, które pokonywało się bez odejmowania... :wall:

roj - Sob 25 Cze, 2011

Stf napisał/a:
dzisiejsza impreza to kilka zakrętów i proste, na początku których ustawiono szykany, które pokonywało się bez odejmowania... :wall:

to faktycznie nieźle pomyślane :/
trochę bez sensu jak wiadomo, że impreza jednak dla "amatorów" i jednak nie każdy jeździ 400 konnym evo więc fajnie jak mają szansę wykazać się też ci co ogarniają winkle

dEF - Sob 25 Cze, 2011

Dzięki wszystkim - zabawa przednia, super atmosfera, real race na prawym - mega!
Widze duży potencjał dla Starlety w tym temacie ;D :devil:
Musze sie tylko zorientowac czy czesci blacharskie sa w miare tanie :rotfl: :rotfl:

Evo wszystkich jechalo w zakretach, ale to tak masakrycznie, ze szok... na prostych wszyscy nam odjezdzali :D

Ze starleta bedzie odwrotnie :devil: ;)

Yarko - Sob 25 Cze, 2011

zobaczymy czy WST zostanie przy tej formie, jak widać zdania są podzielone :roll:
ale rzeczywiście, jeśli ma to być 5 zakrętów to jednak nie ma to sensu :roll:
a IMHO ostatnio trasy u Wróbla są coraz ciekawsze...

pum - Nie 26 Cze, 2011

formuła jest zajebista i bawiłem się dobrze. trasa w porównaniu Wroobli ostatnich to bez sensu. prosta szykana winkiel szykana prosta i tak cały czas prawie.

trzeba po prostu napisać na forum WST opinie i tyle. Yogi akurat nie jest betonową głową.

Yarko - Nie 26 Cze, 2011

jak wyrabialiście się czasowo w ciągu 30min sesji ? jak z czystymi okrążeniami ? jak była rozwiązana kwestia zjazdu z trasy/wjazdu na trasę ?
Stf - Nie 26 Cze, 2011

saxo wyjeżdżając na 30min latało bez pauzy :) tzn 2 kółka pomiarowe i jedno chłodzące - w sumie około 10-12 kółek robiło się podczas 1 sesji. inni zjeżdżali do "depo" na chłodzenie ale i tak spokojnie robili po 7-8kółek. o dziwo nie było siary z potrącaniem słupków - w każdej części stały osoby które ogarniały sprawę na bierząco. mapka przejazdu:

Kenet - Nie 26 Cze, 2011

Oglądałem filmy na JHMie i faktycznie nie była to jakaś porywająca konfiguracja.
Anonymous - Nie 26 Cze, 2011

przy mojej mocy jestem całkiem zadowolony z wyniku chociaż widzę duuuużo do poprawy bo w słabszych klasach były czasy lepsze (szacun dla jednej "rózowej" Hondy Civic:)

Cuper ma za mało mocy, za mało slicka i hamulców :)

Anonymous - Nie 26 Cze, 2011

2 czas co to za bmw ?
Miniac - Nie 26 Cze, 2011

jakieś pewnie 400konne ;D
roj - Nie 26 Cze, 2011

nr 38 - akura :rotfl:
akura tak żem patrzał