Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [S] Clio sport III F1 2007
EmerytRs2 - Śro 22 Cze, 2011 Ty napisz gdzie można kupić takie slipy z Renault sport??Gaydek - Śro 22 Cze, 2011
PieQt napisał/a:
napisz jaka jest wyjsciowa (ja z ciekawosci sie dopytuje)
Napisz jaka jest cena wyjściowa (ja jestem pierdolnięty i nie ręczę za siebie )Greg - Śro 22 Cze, 2011 Piękne. Kochałbym je...
Ale nie mam teraz kasy. Konrad - Śro 22 Cze, 2011 z krc
Cytat:
Za pięć dych moje autko zmieniłoby właściciela.
korek171 - Śro 22 Cze, 2011 Kurde biorę!!!!
PieQt - Śro 22 Cze, 2011
EmerytRs2 napisał/a:
Ty napisz gdzie można kupić takie slipy z Renault sport??
ponoć maja teraz takie dawać przy zakupie, zamiast szkolenia sportowej jazdykubek13 - Śro 22 Cze, 2011
konradone napisał/a:
z krc
Cytat:
Za pięć dych moje autko zmieniłoby właściciela.
To jest cena dla 'Typków' z KRC, dla user-uf tak zacnego forum, cena byłaby b. przystępna
Na poważnie Panowie - sprzedaż auta to jest oczywiście indywidualna sprawa, raz jeszcze podkreślam. Takich samochodów nie sprzedaje się obojętnie, byle komu ..
Nie ma co bić piany, na siłe nie sprzedam dobrego (prawie nowego) auta, które traktowałem lepiej niż swoją dziewczynę
Będzie kicha na rynku PL, wywiozę auto do DE i tam będę usiłował sprzedać..
Jakby co, walcie kiedyś na priv.
See Yaa.kamil - Czw 23 Cze, 2011 i się obraził Janusz - Czw 23 Cze, 2011
Cytat:
i się obraził
e tam, myślę ze jak by ktoś był poważnie zainteresowany to sie dogadają Drone - Czw 23 Cze, 2011
kubek13 napisał/a:
To jest cena dla 'Typków' z KRC, dla user-uf tak zacnego forum, cena byłaby b. przystępna
Pińcet, moje pierwsze słowo kubek13 - Czw 23 Cze, 2011
kamil napisał/a:
i się obraził
Bynajmniej, się nie obraził
Tylko, tylko ... że płakać się chce
Sytuacja beznadziejna ze sprzedażą Clio RS w PL ..
A było nowego Golfa GeTeI kupić 3 lata temu .. BUA HA HA
Nawet nie docenią porządnego , salonowego auta. Baa, na GWARANCJI jeszcze 1,5 roku !
Wydaje mi się - prawda jest następująca - 9/10 z potencjalnych klientów szukających Sporta, i tak kupi ulepa z zachodniej ubezpieczalni.
Bo będzie taniej i bedom 'wygrani'. Tudzież 'zarobieni' .
Taka prawda, smutna..
Jesteśmy niedojrzałą demokracją.
Kto obstawia inaczej ? - Ten Naiwniak PiTT - Czw 23 Cze, 2011 ale to nie kwestia sporta tylko ogromnej utraty wartości francuskich aut
zerknij sobie po ile chodzą 407 i np. paski z tych samych roczników, nie wspominając o japończykach
nie wiem czemu tak jest, ale niestety tak to wyglądaBarejka - Czw 23 Cze, 2011 kubek13, jak rozlozysz mi na w cipke rat to biore anjas - Czw 23 Cze, 2011 Kubek, a oglaszales ja, czy przyjales od razu, ze zainteresowania nie ma?
Zupełnie serio pytam.PieQt - Pią 24 Cze, 2011 chłopie napisz za ile chcesz oddać, dla ludzi z forum i obcych - obracamy się w kręgach ludzi zainteresowanych HH, więc jak nie ktoś stąd, to może ktoś ze znajomych