Myślę,że w ośce samego Kuchara klepniesz jak będzie taka rywalizacja. Dla mnie on zawsze był słabym kierowcą.
Bez przesady, raczej nie mam podejscia do niego w zadnym aucie. W kartach klepie go strasznie.
Auto to jednak co innego, z doswiadczeniem nie wygrasz
Natomiast w niedziele zamierzam wystartowac w rallysprincie u nas w lublinie co by potrenowac. Pojade Clio Sportem..pum - Pon 25 Lip, 2011 zakładaj może już pimpa o picanto
gratulacje!qbus - Śro 24 Sie, 2011 ziom jak tam po ostatnim tygodniu? coś tam Robert Hundla opowiadał mi o tych jazdach u Kuchara, byłeś tam?
podobno był mistrz gość który jak przyjechał to dziadek go uczył ruszać samochodem a pod koniec zajęć leczył większość martin.h - Śro 24 Sie, 2011
qbus napisał/a:
ziom jak tam po ostatnim tygodniu? coś tam Robert Hundla opowiadał mi o tych jazdach u Kuchara, byłeś tam?
Chyba już musztarda po obiedzie M - Śro 24 Sie, 2011 Chyba ktoś tu nie jest na bieżąco z shoutboksem qbus - Śro 24 Sie, 2011 nie czytam shoutboxa KarQ - Śro 24 Sie, 2011 Ja też nie. DeeS ?KarQ - Śro 24 Sie, 2011 Już przebrnąłem. Hoojowo