To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

MotorSport - "Amatorskie" ściganie

Bonczek - Nie 03 Lip, 2011

Oooo - 2 ostatnie wypowiedzi to jest kwintesencja Chrzanku :]
rasta - Nie 03 Lip, 2011

Dlatego cały czas mam frajdę z upalania Morsa. ;D

Moc teoretycznie nie zmieniła się od kilka lat, ale jak patrzę na to co jak jeździłem 2 lata temu, a jak teraz to jest jakaś gigantyczna przepaś, a i tak jeszcze sporo przede mną aby wycisnąć z tego samochodu 100%.

CHRZANEK - Nie 03 Lip, 2011

Rasciak.

Moc sie zmieniła od kilku lat.

Ale auto przeszło nieskończenie wielką liczbę modów zawieszenia, hamulcy, napędu, osprzetu silnika itd itd itd.

Umiejętności Ci wzrosły bez dwóch zdań , ale też przez te kilka lat wpakował kasy za która byś kupił kilka polonezów.

pum - Nie 03 Lip, 2011

Jak chcesz porównać setup jeśli chodzi o prowadzenie (pomijając moc) to u mnie jak wsadzę hebel będzie to samo co u ciebie 2 lata temu.

Przecież to jest przepaść...

Michał - Pon 04 Lip, 2011

Tak czy siak, jestem pod wrażeniem determinacji Bończka. Jak dwa lata ( trzy?) temu jezdziłem do 08pss to samochód stał na kobyłkach i sie zastanawiałem po co to wszystko. Jak widać Bończek idzie powoli ale do przodu i za to szacun wielki.
Natomiast , mimo wszystko, zgadzam sie z markiem. Będzie czas na jaranie sie żółtym rexem, ale po tym zostanie robienie wyników. Mam nadzieje ze mimo wszystko, bończek pokaże że jest Kenem Blockiem :]

CHRZANEK - Wto 05 Lip, 2011

Michał napisał/a:
Mam nadzieje ze mimo wszystko, bończek pokaże że jest Benem Klockiem

Gruuuuuubo.

Vlodarsky - Wto 05 Lip, 2011

Będzie grał na manieczkach ?

http://www.youtube.com/watch?v=J0rbd09hF0U