To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HH.ORG na Torze - Rally Służewiec - wszystkie edycje od 12-07-2011

M - Śro 13 Lip, 2011

Kurde wyryp? Miałem hondę wyciągąć na następną impreze, jak wyryp to szkoda :<
roj - Śro 13 Lip, 2011

pierwsza (i trzecia czyli ta sama) próba moim zdaniem bardzo fajna jak na możliwości, które daje teren. Druga (czwarta) no cóż.. fajny slalom a poza tym głównie nawroty, wyryp i krawężniki. Wolałbym jechać 4 razy pierwszą próbę :faja:
rasta - Śro 13 Lip, 2011

Jakarti napisał/a:
Rasciak, ktory byles?

Wygląda na to, że 5 w generalce, jakbym zasrany ABS nie zadziałał albo głupek kierowca myślał to bym nie przestrzelił mety i był bym 2 w generalce xD

http://www.race4race.pl/w...awod%C3%B3w.pdf

O tym mówię, zobaczcie kiedy zacząłem heblować, to się w normalnych warunkach musi się zatrzymać :/

kubas - Śro 13 Lip, 2011

rasta napisał/a:
O tym mówię, zobaczcie kiedy zacząłem heblować, to się w normalnych warunkach musi się zatrzymać

Pewnie znowu byłeś w sandałach ;D

rasta - Śro 13 Lip, 2011

Nie w kamaszach ;D ale zapomniałem skarpetek i mnie obcierało kostkę nad pietą :/

Kamill - Śro 13 Lip, 2011

rasta napisał/a:
Jakarti napisał/a:
Rasciak, ktory byles?

Wygląda na to, że 5 w generalce, jakbym zasrany ABS nie zadziałał albo głupek kierowca myślał to bym nie przestrzelił mety i był bym 2 w generalce xD

http://www.race4race.pl/w...awod%C3%B3w.pdf

O tym mówię, zobaczcie kiedy zacząłem heblować, to się w normalnych warunkach musi się zatrzymać :/

Ja miałem dokładnie to samo, zastanawiam się żeby abs wywalić na następny raz, ale mam slabo wyczuty hamulec .

Wyryp nie był aż taki straszny, nikt spodem nie walił, tylko beczka była trochę dziurawa.

rasta - Śro 13 Lip, 2011

JAkto noe kilku waliło :D

\W dodatku kilku zostawiło felgi i wahacze :D
Po imprezie białe 205 mało co nie strzeliło dacha xD

Ps. Przeleć się po tym na 18" :lol2:

roj - Śro 13 Lip, 2011

no parę stęknięć na dziurach było (np. zielona fiesta)
Kamill - Śro 13 Lip, 2011

rasta napisał/a:
JAkto noe kilku waliło :D

\W dodatku kilku zostawiło felgi i wahacze :D
Po imprezie białe 205 mało co nie strzeliło dacha xD

Ps. Przeleć się po tym na 18" :lol2:

Żniwo na drugim odcinku zebrały głównie krawężniki ;D , ja na ostatnim nawrocie też sie ratowałem, ot taka niespodzianka ten asfalt, na drugim przejeździe jak już wiedziałem urwałem 3s.

Ja leciałem na 17 wiec nie walilo tak stracznie, ale jeżeli tam juz ktoś mial problemy to do NMnP raczej nie polecam sie wybierac na podobnym setupie.

roj napisał/a:
no parę stęknięć na dziurach było (np. zielona fiesta)

A co sie fiescie stało bo ona leciała przede mną.

Jedzie ktoś za tydzień ? Ja musze obadać fure czy mi sie nie rozkraczy do końca i będę próbował wystartować.

Kenet - Śro 13 Lip, 2011

Ja jadę, mam nadzieję że będzie klasa RWD to może w końcu mnie Paproch nie objedzie ;D

Zielona fiesta waliła zderzakiem. Czerwone e30 waliło wydechem. Niektórzy walili po krawężnikach. Generalnie na pierwszej edycji druga próba była inaczej poprowadzona, a na obecnej edycji nawrót w połowie próby był przez 3 nawierzchnie i tak po tych uskokach się rypało. Poprzednio jechało się środkiem, tak jak stał słupek i nie było dziur.

roj - Śro 13 Lip, 2011

kurde, wpisali sobie inny czas 2go przejazdu niż nam podyktowali ze stopera, więc mam + 6 sekund i weź teraz odowodnij :wall:
bez onboardów to nie ma co się pchać :faja:

roj - Czw 14 Lip, 2011

poprawili wyniki, zabrakło mi 9 setnych do tojki która była 4 w klasie :faja:
Kamill - Wto 19 Lip, 2011

Tym razem widziałem że wszyscy podchodzili ze sporym zapasem przy hamowaniu przed metą :)
Tu dwa moje przejazdy jak juz przypomniałem sobie że mam kamerę i nowy uchwyt do tylnej szyby to ja wlaczylem na 3/4os :jupi:
BTW kamera ma slaby mikrofon trzeba dać dzwięk na max.

Nie mam pojecia ktore miejsce zdobylem, ale troche się przeciągało tym razem, mimo braku zapoznania trzeba było sie oczekać, szczególnie na 3/4 os, przez 30min kolejka nie ruszyla sie nawet o samochod.

EDIT miejsce 19 w generalce i 14 w grupie
Fajnie latało ur quattro rowinski wajdemajer, fajnie bylo zobaczyć taka wysoką koze w akcji :)

EmerytRs2 - Śro 20 Lip, 2011

audi rowiny jest miszcz !!
za każdym razem kiedy mnie mija, przechodzą mi ciary... :rotfl:

Vlodarsky - Śro 20 Lip, 2011

II miejsce załoga z Sebastianem Makulskim za kierownicą w 106 Vlodarsky Racing edition :faja: