was79 - Sob 27 Sie, 2011 zayebiście nudne te miejscówki pum - Sob 27 Sie, 2011 jak kjs to wygląda niestety matt - Sob 27 Sie, 2011 hiehie przy merze, która była jako tako odcinkiem drogowym i tak powycinałem wciul prostych i szykan korek171 - Sob 27 Sie, 2011 Najlepsze drugie zdjęcie na końcu
Mati, wiem że to wymądrzanie się oglądającego, ale nie myślałeś po przejechaniu kilometra, myślę że nawet mniej- żeby wrzucić wsteczny i pozbyć się piątego koła u wozu??
Reasumując, najbardziej mi szkoda, że Ciebie i Mularczyka wykluczyła awaria- mogło być całkiem fajnie...Janusz - Nie 28 Sie, 2011 dobrze się ta 106 napedza, patrząc na ilość dymu z "opon" to dobrze ze się nic nie zajarało matt - Nie 28 Sie, 2011 korek171, po fakcie już wiem, że faktycznie lepsza opcja to by była, jednak pierwszy raz w zyciu opona mi weszła w nadkole, byłem święcie przekonany, ze jest pod autem i że "za moment" wypadnie, dlatego jechałem gdzieś po poboczu, dlatego kręciłem kierą na prostej, no niestety pierwszy i nie ostatni niefart tego dnia ... a chłopaki jak iwdziałem na którejs relacji grubo waliły po szykanach i bez takiego efektu, trudno
na zajaranie się była szansa jak kałuża beny w aucie i pod była i byśmy wystartowali
a co do zbierania się, to krótsza skrzynka robi robotę