matt - Nie 02 Paź, 2011 mój najlepszy trzeci bronów, 4,11... kuba na pierwszym już miał 4.08
Przem_106 - Nie 02 Paź, 2011 Rewelacyjny Os. Swietna jakosc onboardu. Niestety widać gdzie uciekaja sekundy matt - Nie 02 Paź, 2011 Przem_106, chyba raczej stety, widać nad czym trzeba pracować a sprzęt do nagrywania zwyczajny czyli poczciwy soniak na mini dv Jacek - Nie 02 Paź, 2011
matt napisał/a:
heh to ja wiem, ale w zeszłym sezonie jak mu się udało wystartować to się cięliśmy, a na porębskim co miałem 3 w klasie za hondami to go nawet objechałem ... a teraz, przepaść
+1
też na Porębie był za mną ale to był zupełnie inny rajd, bez 90tek, dużo szybkich luków na odwagę.
co do czasów z bronowa to u mnie 4:11, 4:14 i 4:12 zero progresu...na ligocie poprawaka o 2.5 sekundyTomcat - Nie 02 Paź, 2011
matt napisał/a:
Przem_106, chyba raczej stety, widać nad czym trzeba pracować a sprzęt do nagrywania zwyczajny czyli poczciwy soniak na mini dv
Ogólnie spoko przejazd, ale trochę więcej wiary w siebie Jesteś jednym z tych kierowców którzy potrafią pojechać szybciej niż jadą, może to kwestia odwagi, może dbałości o sprzęt... Nie wiem, ale wiem że na pewno potrafisz szybciej. Pozdro GeKo - Nie 02 Paź, 2011 Ja widze dwie rzeczy, hamowania za słabe i tak jak pisze tomcat więcej wiary za dużo wahań w zakręcie z ujmowaniem gazu tuz przed lub w trakcie. Reszta OK.Przem_106 - Nie 02 Paź, 2011 Dokładnie, pierwsza rzecz, ktora rzuca się w oczy, to zbyt długie fragmenty jazdy z ujętym gazem, dalej za mało agresywne dohamowania oraz zbyt pozne rozpędzanie auta na wyjsciach.Jacek - Nie 02 Paź, 2011 OS 1
was79 - Nie 02 Paź, 2011 ładnie na końcu napędziłes stracha pilotowi zefir - Nie 02 Paź, 2011 kwestia trasy te ciagle podbicia czy zawiasu?
cholernie sie duzo trakcji na tym traciGeKo - Nie 02 Paź, 2011 Ten zawias w ogole nie pracuje na tych podbiciach i chyba z 90 jednak 1 trzeba było ładować.
Generalnie chyba czas odesłać Peżocine na emeryturę.was79 - Nie 02 Paź, 2011 właśnie na federalach jechałeś? ew. jaka opinia zwłaszcza vr ósemki?Jacek - Nie 02 Paź, 2011 zmieniłem poduszki na plimerowe na tylnej belce. szybkie równe partie spoko ale na podbiciach masakra, musiałem na prostej zdejmować nogę z gazu..
EDIT: federale sopko, dużo aut na nich jechało ale na suchym chyba r8 troszkę lepiej, choć zdania podzielone ale na mokrym syfie duuuużo lepiej nż r8..mogło padać to by było lepiej Jacek - Nie 02 Paź, 2011
GeKo napisał/a:
Ten zawias w ogole nie pracuje na tych podbiciach i chyba z 90 jednak 1 trzeba było ładować.
Generalnie chyba czas odesłać Peżocine na emeryturę.
90 odjeżdząne różnie, raz z 1 raz z 2 biegu ale chyba lepiej z drugiego mimo wszystko.
babcia musi odpocząć.. pogadam z prezesem ale to będzie ciężka przeprawa i nie wiem jak się zakończy..może pawulonem.Koto - Nie 02 Paź, 2011 Kręci babcia dupą na dziurach jak dobra murzynka!
Jeśli odesłanie jej do domu starców będzie już pewne, to proszę o jakieś wieści