To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

MotorSport - 5 Rajd Czechowicki

matt - Nie 02 Paź, 2011

mój najlepszy trzeci bronów, 4,11... kuba na pierwszym już miał 4.08 o_O

Przem_106 - Nie 02 Paź, 2011

Rewelacyjny Os. Swietna jakosc onboardu. Niestety widać gdzie uciekaja sekundy :faja:
matt - Nie 02 Paź, 2011

Przem_106, chyba raczej stety, widać nad czym trzeba pracować :) a sprzęt do nagrywania zwyczajny czyli poczciwy soniak na mini dv :)
Jacek - Nie 02 Paź, 2011

matt napisał/a:
heh to ja wiem, ale w zeszłym sezonie jak mu się udało wystartować to się cięliśmy, a na porębskim co miałem 3 w klasie za hondami to go nawet objechałem ... a teraz, przepaść :]

+1
też na Porębie był za mną ale to był zupełnie inny rajd, bez 90tek, dużo szybkich luków na odwagę.
co do czasów z bronowa to u mnie 4:11, 4:14 i 4:12 zero progresu...na ligocie poprawaka o 2.5 sekundy

Tomcat - Nie 02 Paź, 2011

matt napisał/a:
Przem_106, chyba raczej stety, widać nad czym trzeba pracować :) a sprzęt do nagrywania zwyczajny czyli poczciwy soniak na mini dv :)

Ogólnie spoko przejazd, ale trochę więcej wiary w siebie :) Jesteś jednym z tych kierowców którzy potrafią pojechać szybciej niż jadą, może to kwestia odwagi, może dbałości o sprzęt... Nie wiem, ale wiem że na pewno potrafisz szybciej. Pozdro :)

GeKo - Nie 02 Paź, 2011

Ja widze dwie rzeczy, hamowania za słabe i tak jak pisze tomcat więcej wiary :) za dużo wahań w zakręcie z ujmowaniem gazu tuz przed lub w trakcie. Reszta OK.
Przem_106 - Nie 02 Paź, 2011

Dokładnie, pierwsza rzecz, ktora rzuca się w oczy, to zbyt długie fragmenty jazdy z ujętym gazem, dalej za mało agresywne dohamowania oraz zbyt pozne rozpędzanie auta na wyjsciach.
Jacek - Nie 02 Paź, 2011

OS 1

was79 - Nie 02 Paź, 2011

ładnie na końcu napędziłes stracha pilotowi :]
zefir - Nie 02 Paź, 2011

kwestia trasy te ciagle podbicia czy zawiasu?

cholernie sie duzo trakcji na tym traci

GeKo - Nie 02 Paź, 2011

Ten zawias w ogole nie pracuje na tych podbiciach i chyba z 90 jednak 1 trzeba było ładować.
Generalnie chyba czas odesłać Peżocine na emeryturę.

was79 - Nie 02 Paź, 2011

właśnie na federalach jechałeś? ew. jaka opinia zwłaszcza vr ósemki?
Jacek - Nie 02 Paź, 2011

zmieniłem poduszki na plimerowe na tylnej belce. szybkie równe partie spoko ale na podbiciach masakra, musiałem na prostej zdejmować nogę z gazu..
EDIT: federale sopko, dużo aut na nich jechało ale na suchym chyba r8 troszkę lepiej, choć zdania podzielone ale na mokrym syfie duuuużo lepiej nż r8..mogło padać to by było lepiej :]

Jacek - Nie 02 Paź, 2011

GeKo napisał/a:
Ten zawias w ogole nie pracuje na tych podbiciach i chyba z 90 jednak 1 trzeba było ładować.
Generalnie chyba czas odesłać Peżocine na emeryturę.

90 odjeżdząne różnie, raz z 1 raz z 2 biegu ale chyba lepiej z drugiego mimo wszystko.
babcia musi odpocząć.. pogadam z prezesem ale to będzie ciężka przeprawa i nie wiem jak się zakończy..może pawulonem.

Koto - Nie 02 Paź, 2011

Kręci babcia dupą na dziurach jak dobra murzynka!
Jeśli odesłanie jej do domu starców będzie już pewne, to proszę o jakieś wieści :>

Wyniki:
http://www.rajdczechowick...f/generalka.pdf