Techniczne - Przeróka układu hamulcowego z X na H + montaż korektora.
jacentym - Wto 03 Sty, 2012 Panowie Ekspertowie, pozwólcie że i ja zasięgnę rady . Wiem że z ori korektorem vts'a zamontowanym wewnątrz nie puszczą mnie na bk, ale czy tyczy się to też amatorskich pojeżdżawek (kjs, sprinty)?. I najważniejsza sprawa, jak takie przeniesienie korektora będzie się miało do tych naszych cudnych polskich przepisów? bo z tego co wiem to układu nie można przerabiać, ale to w sumie przeróbka nie jest, bo układ nadal pozostaje krzyżowy. Z góry dzięki Mrozu - Sob 07 Sty, 2012 Powiedzcie czy korektor siły hamowania założyć z dźwignią czy z pokrętłem? Słyszałem, że z dźwignią wystarczy tylko zerknąć i od razu widać w jakim jest ustawieniu, ale można go trącić i łatwo przestawić za to z pokrętłem trudniej niechcący przestawić, ale nie widać na szybko jak jest ustawiony.kubas - Sob 07 Sty, 2012
Mrozu napisał/a:
Powiedzcie czy korektor siły hamowania założyć z dźwignią czy z pokrętłem? Słyszałem, że z dźwignią wystarczy tylko zerknąć i od razu widać w jakim jest ustawieniu, ale można go trącić i łatwo przestawić za to z pokrętłem trudniej niechcący przestawić, ale nie widać na szybko jak jest ustawiony.
Z dźwignią - lepszy na oesy
Z pokrętłem - na torMrozu - Sob 07 Sty, 2012 Jako, że bardziej interesuje mnie jakiś track day niż kjs wybiorę z pokrętłem. Dzięki za pomoc. PozdroMrozu - Nie 08 Sty, 2012 Jest jakaś różnica między korektorem RRS a Wilwood?qbica - Nie 08 Sty, 2012
Mrozu napisał/a:
Jest jakaś różnica między korektorem RRS a Wilwood?
tak, logo Mrozu - Nie 08 Sty, 2012 spoxJanusz - Pią 13 Sty, 2012 jak to jest z ta łapą, ma być przed, czy za korektorem ??radzio - Pią 13 Sty, 2012 zawsze zaJanusz - Pią 13 Sty, 2012
radzio napisał/a:
zawsze za
poczytałem trochę i moge potwierdzic +cały internet
no ale:
kubas napisał/a:
rękaw zawsze zakłada się przed korektorem z tego co pamiętam.
hmmm czyżby cały internet sie mylił radzio - Pią 13 Sty, 2012 NIGDY RECZNEGO NIE MONTUJE SIE PRZED KOREKTOREM!!!!!!Bart - Pią 13 Sty, 2012 WYSTRASZYŁEM SIĘ!!!!!!!!!!!!!Anonymous - Pią 13 Sty, 2012 Ej Koleś weź nie krzycz , cooo !Janusz - Pią 13 Sty, 2012 kubas - Sob 14 Sty, 2012
Janusz napisał/a:
kubas napisał/a:
rękaw zawsze zakłada się przed korektorem z tego co pamiętam.