M - Pią 19 Sie, 2011 Nie lepiej ze szwajcarii?Jakarti - Pią 19 Sie, 2011 a po co jak na śląsku macie ich na pęczki. w pakietach można kupować Michał - Pią 19 Sie, 2011
Bart napisał/a:
EmerytRs2 napisał/a:
przykład, ostatnio u Babci (Jelonky) wchodze sobie na klatówę, trzymam dzrzwi dla straszej Pani, z klatki wychodzi para (metalowo-hardcorowo)....a ta mi zaczyna nawijać jak to się ta metalówa styła ostatnio, a chhhhoooyyyy mnie to interesuje
To jest właśnie cały urok mieszkania wśród "prawdziwych" ludzi, a nie na jakimś sterylnym osiedlu z ochroną, za płotem i wśród ludzi patrzących na siebie wilkiem i zabijajacych się o miejsce parkingowe.
bartek ale tak generalizując , to ja napisze ze w starych kamienicach mieszkają cpuny, złodzieje i alkocholicy.
Aha, garaż mam , i nie zabijałem sie o niego.Bart - Pią 19 Sie, 2011
Michał napisał/a:
bartek ale tak generalizując , to ja napisze ze w starych kamienicach mieszkają cpuny, złodzieje i alkocholicy.
Aha, garaż mam , i nie zabijałem sie o niego.
przynajmniej można poruchać za pół litra EmerytRs2 - Pią 19 Sie, 2011 nie zrozumcie mnie źle, ale mieszkałem na osiedlu rok bud. 1978, kiepsko.
Ważny argument dla starych bloków zazwyczaj są to mieszkania spółdzielcze własnościowe...wysokie czynsze, non-stop remonty itd.
Jak mam mieszkać gdzieś na obrzeżach wawy , to mogę w Ząbkach, wychodzi na to samo Jacek - Pią 19 Sie, 2011 ale fajny temat
co na podłodze..może deski? Jakarti - Pią 19 Sie, 2011 moze zielone? Jacek - Pią 19 Sie, 2011
Jakarti napisał/a:
moze zielone?
tylko białe Bart - Pią 19 Sie, 2011
Jacek napisał/a:
Jakarti napisał/a:
moze zielone?
tylko białe
rozmawiacie o narkotykach? Jacek - Pią 19 Sie, 2011 haszysz, kokaina na godziny dziewczyna.Niemy - Pią 19 Sie, 2011 bójka, latara, dziewczyna za browara!Michał - Pią 19 Sie, 2011 EmerytRs2 - Pią 19 Sie, 2011 cichy kont, idźcie stond
imo temat ciekawy i rozwojowyjozekrj - Pią 19 Sie, 2011 czy ja wiem czy te spółdzielnie są aż takie drogie
4 stówki za 48m w tym gaz, c.o.(bez licznika) i woda(liczniki wiec czasami może być nadpłata)
do tego ściany nie pękają bo przez 30 lat blok już osiadłEmerytRs2 - Pią 19 Sie, 2011 podaj mie ulice synek?
ja Junkiewicz
nie wiem stare bloki nie są ok.
jaram sie kamienicami ale wiadomo %%%
Fajnie by mi się mieszkało przy wileniaku, albo obrzeżach.