M - Czw 15 Wrz, 2011 To juz mam kupowac? Bad-i - Czw 15 Wrz, 2011
M napisał/a:
To juz mam kupowac?
na razie pytam co ja chcialem, bo mi sie zabyłoM - Czw 15 Wrz, 2011 Mozesz sobie jeszcze wybrac, a nie pytasz co ja chcialem? kamil - Czw 15 Wrz, 2011 ja niestety mam problem ze swoim okręgiem wyborczym - Warszawa. Nazwiska z listy nie urywają mi dupy...M - Czw 15 Wrz, 2011
kamil napisał/a:
ja niestety mam problem ze swoim okręgiem wyborczym - Warszawa. Nazwiska z listy nie urywają mi dupy...
Moze aborcja tfu alicja tysiac?kamil - Czw 15 Wrz, 2011 aborcja jak najbardziej ale bez Alicji TysiącM - Czw 15 Wrz, 2011 Ja znam bardzo dobre haslo co do aborcji - chcesz zabijac zabij sie sam. kamil - Czw 15 Wrz, 2011 tak, tak M - Czw 15 Wrz, 2011 Wlasnie tak.kamil - Czw 15 Wrz, 2011 i fala samobójstw rozlała się wśród lekarzy ginekologów ...martin.h - Czw 15 Wrz, 2011 To miał być temat o wyborach czy aborcji ?
Aborcja to w Polsce śliski temat, mamy tylu katoli, że każda partia dobrze dobierając program może sobie załatwić sprzymierzenie wyborców.kubas - Czw 15 Wrz, 2011
martin.h napisał/a:
To miał być temat o wyborach czy aborcji ?
Aborcja to w Polsce śliski temat, mamy tylu katoli, że każda partia dobrze dobierając program może sobie załatwić sprzymierzenie wyborców.
Ale sie dojebałeś do katoli o bożeeeeeeemartin.h - Czw 15 Wrz, 2011
kubas napisał/a:
martin.h napisał/a:
To miał być temat o wyborach czy aborcji ?
Aborcja to w Polsce śliski temat, mamy tylu katoli, że każda partia dobrze dobierając program może sobie załatwić sprzymierzenie wyborców.