To zalezy ile jestes w stanie za nie dac korek171 - Nie 30 Paź, 2011 Haha piękną manianę odyebałeś na aukcji.....kubas - Nie 30 Paź, 2011
korek171 napisał/a:
Haha piękną manianę odyebałeś na aukcji.....
Jarek - nie postępujesz zgodnie z kodeksem rabarbara, idziesz prosto do więzienia nie przechodzisz przez start nie pobierasz 200$jarek-malopolska - Nie 30 Paź, 2011 Czy ja wiem, wszystko było w opisie, a te 320 czy ile to nie była cena satysfakcjonujaca mniemartin.h - Nie 30 Paź, 2011
jarek-malopolska napisał/a:
Czy ja wiem, wszystko było w opisie, a te 320 czy ile to nie była cena satysfakcjonujaca mnie
To ile Ty za nie chcesz? Taka felga nie jest warta więcej niż 100 zł/sztuka, i to w dobrym stanie jarek-malopolska - Nie 30 Paź, 2011 to nie jest tajemnica - 350zł - i wszyscy zainteresowani cene znaja, kto pytał ten sie dowiedział..
100zł sztuka + wywazenie ich/przygotowanie do uzytkowania - dokładnie tyle wychodzi ile chce
jest jeszcze komplet - 4 szt za 700zł, kompletu za 100zł niestety nie znalazłem..kubas - Nie 30 Paź, 2011
Cytat:
jest jeszcze komplet - 4 szt za 700zł, kompletu za 100zł niestety nie znalazłem..
ziom to jest 8szt za 700zł
O jakim ty wywazeniu i przygotowaniu do użytkowania mówisz ? Jak kupię od ciebie to mi wyważysz w cenie ? matt - Pon 31 Paź, 2011
kubas napisał/a:
wrong! to jest za 4 szt, wywiad mailowy już robiłem kubas - Pon 31 Paź, 2011
matt napisał/a:
kubas napisał/a:
wrong! to jest za 4 szt, wywiad mailowy już robiłem
No to chyba pojebało tego typa... Niech se zawiesi je na ścianach. Ja za nówki nówencje odmalowane zapłaciłem 600zł za komplet co i tak uważam że było dużo...jarek-malopolska - Pon 31 Paź, 2011
kubas napisał/a:
O jakim ty wywazeniu i przygotowaniu do użytkowania mówisz ? Jak kupię od ciebie to mi wyważysz w cenie ?
ziom jak nie masz sprawdzych info to sie upewnij
I wypadało wczesniej przeczytac aukcje, felgi kupiłem dla siebie wiec zaraz po kupnie pojechałem załozyc na nie opony i oczywiscie je wywazyłem o czym jest mowa w aukcji.. moze u was jadac na wulkanizacje felgi wywazaja za darmo-u nas niestety nie
*1. Jesli mam stracic na tych felgach, czyli sprzedac je za mniej niz 350zł to beda lezały w garazu
*2. Srednio mnie interesuje za ile kupiłeś komplet-jasprzedaje 3 szt za 350zł i to tyle w temacie, jesli chciałbym je sprzedać za 100zł komplet to bym je sprzedał tu a nie wystawiał na allegro.pl
*3. Rok temu sprzedawałem OZ-ty nawet ich nie rzucałem na forum bo cana na allegro była 1100zł albo 1200zł-nie pamietam juz wiec wolałem sobie oszczedzić słuchania na forum ze sa warte 800zł.. po skonczonej aukcji zadzwonił koleś - przyjechał i wział za 1300zł...
Dziekuje - dobranockubas - Pon 31 Paź, 2011
I wypadało wczesniej przeczytac aukcje, felgi kupiłem dla siebie wiec zaraz po kupnie pojechałem załozyc na nie opony i oczywiscie je wywazyłem o czym jest mowa w aukcji.. moze u was jadac na wulkanizacje felgi wywazaja za darmo-u nas niestety nie
Bez nerw, ja rozumiem że sobie wyważyłeś, ale zrzucanie tych kosztów na kupującego troche mnie śmieszy.
Obyś je sprzedał nawet za milion. Nikt ci nie każe sprzedawać kompletu za 100zł...jarek-malopolska - Pon 31 Paź, 2011 spoko ja nerwów nie mam tylko nie lubie takich komentarzy
Kiedyś taki uzytkownik jak MTW czy jakoś tak sprzedawał troche czesci, jakiś kolektor z rallye, pucharówki, itp ceny miał jakie miał, tez miałem o tym swoje zdanie ale go nie chciałem wygłaszać, jego towar jego ceny, ile z tego sprzedał i za ile to juz jego sprawa Gdyby mnie było stać na dokładane do zakupow sprzedałbym je taniej, niestety nie stać mnie na to wiec nie chce chociaż stracić martin.h - Pon 31 Paź, 2011
felgi kupiłem dla siebie wiec zaraz po kupnie pojechałem załozyc na nie opony i oczywiscie je wywazyłem o czym jest mowa w aukcji.. moze u was jadac na wulkanizacje felgi wywazaja za darmo-u nas niestety nie
W takim razie moje pucharówki są warte z milion, patrząc na to ile przeszły i ile razy były wyważane jarek-malopolska - Pon 31 Paź, 2011 Z uwagi na wczesną pore nie skomentuję twojego zachowania..