Ryba - Pią 30 Wrz, 2011 Kto wygrał kasting ? =]Michał - Pią 30 Wrz, 2011 mam nadzieje ze ty Rybson, będe miał cie pod ręką pijaku
zefir - Sob 01 Paź, 2011 właśnie ciągle Twoje majty i skarpety Ryba są u mnie!Janusz - Sob 01 Paź, 2011
zefir napisał/a:
właśnie ciągle Twoje majty i skarpety Ryba są u mnie!
zatrzymaj je sobie zefir - Sob 01 Paź, 2011 relikwie trzeba godnie chować !Ryba - Pon 03 Paź, 2011 eheheheh kurwa, jak oglądam te filmy to pięknie byliśmy wtedy napruci.
Michu, ja Cie przyciąłem jak zrobiłeś DUPSKO WYPIĘTE MAJSTRO do kamery, ale tego może nie bede pokazywał Janusz - Pon 03 Paź, 2011
Ryba napisał/a:
Michu, ja Cie przyciąłem jak zrobiłeś DUPSKO WYPIĘTE MAJSTRO do kamery, ale tego może nie bede pokazywał
nie ma litosci !! dajesz!Jakarti - Pon 03 Paź, 2011 nie chcesz... Jaco - Wto 04 Paź, 2011 Mega mi się podoba to ogłoszenie, 2 miesiące wcześniej i bym się wybrał do stolycy z cv.. no name - Czw 13 Paź, 2011 Jakieś info od ogłoszeniodawcy ?
Czekać jeszcze na jakieś info w odpowiedzi na maila czy już nie,
jakieś info w jedną bądz drugą stronę było by fajne i nie olewające
zainteresowanych tematem EmerytRs2 - Czw 13 Paź, 2011 kolejka jes Barejka - Czw 13 Paź, 2011 ja tez chyba zloze papier EmerytRs2 - Czw 13 Paź, 2011 Emeryt :(ur. 18 czerwca 1949 w Warszawie) – polski polityk, doktor nauk prawnych, twórca partii politycznych Porozumienie Centrum oraz Prawo i Sprawiedliwość, senator I kadencji, poseł na Sejm I, III, IV, V i VI kadencji, od 14 lipca 2006 do 16
Emeryt urodził się w Warszawie na Żoliborzu. Ojciec, z zawodu inżynier, był żołnierzem Armii Krajowej . Matka z wykształcenia jest ekonomistą
Uczęszczał początkowo do XLI Liceum Ogólnokształcącego im. Joachima Lelewela w Warszawie, ukończył w 1967 XXXIII Liceum Ogólnokształcące im. Mikołaja Kopernika w tym mieście. Studiował na Uniwersytecie Warszawskim. W 1968 był wśród studentów biorących udział w wiecach organizowanych w ramach tzw. wydarzeń marcowych[3]. W 1971 na Wydziale Prawa i Administracji UW uzyskał tytuł magistra. Na tym samym roku studiowali z nim m.in. jego brat, Andrzej Rzepliński, Marek Safjan, Bogusław Wołoszański i Mirosław Wyrzykowski. 8 grudnia 1976 na WPiA UW obronił pracę doktorską zatytułowaną Rola ciał kolegialnych w kierowaniu szkołą wyższą. Jego promotorem był Stanisław Ehrlich[4].
W 1971 uzyskał miejsce na aplikacji prokuratorskiej w Warszawie, której jednak nie rozpoczął[5]. W latach 1971–1976 zatrudniony był jako pracownik naukowy w Instytucie Polityki Naukowej i Szkolnictwa Wyższego. Później, do 1981, pracował jako adiunkt na Uniwersytecie Warszawskim w filii w Białymstoku. W latach 1982–1983 był zatrudniony w Bibliotece Uniwersyteckiej w Warszawie na etacie starszego bibliotekarza.
W 1990 był współzałożycielem Fundacji Prasowej "Solidarność". W tym samym roku wszedł (obok m.in. Lecha Kaczyńskiego, Macieja Zalewskiego, Andrzeja Urbańskiego i Krzysztofa Czabańskiego) w skład władz spółki akcyjnej "Telegraf", po czym w 1991 zbył akcje tej spółki na rzecz Macieja Zalewskiego[6]. W 1993 prokurator przedstawił mu zarzut rzekomego nielegalnego finansowania Porozumienia Centrum przez Fundację Prasową "Solidarność". Sprawa została ostatecznie umorzona w 2000[7]. W latach 1994–1997 kierował działem wydawniczym w spółce z o.o. "Srebrna". od listopada 2011 rozpoczął praktykę na stanowisku pomocnik mechanika w PromotoR
Miniac - Śro 25 Lip, 2012 Temat 'niestety' wciąż aktualny. Mieliśmy kilka półrocznych rotacji i jak mam być szczery to na jakiś czas zwątpiłem i wstrzymałem poszukiwania. Za co już teraz przepraszam niektórych 'oczekujących'.
Aktualnie szukamy (już przynajmniej nie robię tego osobiście ):
- pomocnika mechanika
- operatora hamowni
- doświadczonego w temacie EVO/Subaru/CTR/ITR mechanika, który 'wchodzi i robi robotę' -nawet najprostszą, ale samodzielnie
Okres próbny maks 2 tygodnie i najchętniej w godzinach 16-22..
Planujemy stworzenie drugiej zmiany, oraz pracy w weekendy. Szczegóły oczywiście do ustalenia tak by obie strony były zadowolone.