To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Techniczne - Clio III Sport, Ogólnie o Tuningu

Anonymous - Nie 02 Paź, 2011

no własnie po ch.uj ci ten sportowy kat??Ekologiem jesteś??Wywal to w pizdu
anjas - Nie 02 Paź, 2011

rabarbar napisał/a:
no własnie po ch.uj ci ten sportowy kat??Ekologiem jesteś??Wywal to w pizdu

Nie dość, że koledze zaglądacie do portfela to jeszcze wtrącacie się w sprawy intymne... Wstyd, naprawdę!

Anonymous - Nie 02 Paź, 2011

osz karwa!!!jestem ekspertem???? JESTEM!!!! no to moge wszystko!!! WSZYSTKO !!!!!!!

;D

GeKo - Nie 02 Paź, 2011

Zadir, Naprawdę spinasz poślady, nikt nikomu w tym przypadku nie zagląda do kieszeni. Pytasz co zrobić to Ci koledzy uprzejmie odpowiadają, a to że czasem z nutą zgryźliwego humoru. No cóż to nie jest forum gdzie każdy bułkę przez bibułkę. Tu jest męsko i szowinistycznie ale z jajem i na wesoło, jak ktoś nie ma dystansu do siebie tutaj, to albo łapie kompleksy albo zamyka drzwi i wychodzi, co nie raz miało miejsce. Wyluzuj poprzeglądaj tematy spójrz ile tu spamu :rotfl: i naprawde wyluzuj. Ludzie tu traktują się prawie jak rodzina. Wódkę pijamy razem "po ryju" też sobie potrafimy dać ;D

Rasta powiem Ci że jeśli idzie o francuzy to już się skończył czas opowiadania bajek o dziwnych mocach. Żadne clio II w serii 200KM nie przekracza, na ITB ledwie dobijają do 200KM. Producenci natomiast pewnie dalej bajki opowiadają.

Marek23 - Nie 02 Paź, 2011

Zadir napisał/a:

Czas jaki zrobiłem na Poznaniu za pierwszym wypadem na tor nie był zły :)
Tak więc pozdrawiam :)

I nie bales sie o swoje zdrowie? To chyba ryzykowne na takim niebezpiecznym torze jezdzic szybko xD

A tak serio, to kogo to obchodzi jaki byl czas. I tak polowa osłow z tego forum wsiadła by w to auto i Cie naklepala. A jak pojdziesz profi w wyscigi to z takim sprzetem nawet na lokalnym moto-serwisie o Tobie nie napisza. Wiec jak myslisz, ze za kiera tego clio szykuje Ci sie przygoda zycia, a byc moze zostaniesz drugim Kubicą i to do tego z katem, to sorry,ale smutno sie rozczarujesz. A zabawa na suchym po 10 kolku tez sie skonczy. Bo bedziesz darl ryjem tymi przednimi oponkami, a Panowie z budzetem beda Cie wyprzedzac z kazdej strony. Wiec juz lepiej wy,jeb tego kata, a nie rob tu szopki ze sportowym katem, bo i tak nic z tej calej przygody nie wyniknie.

PieQt - Nie 02 Paź, 2011

czy coś oprócz dobrego samopoczucia właściciela (jeśli ktoś potrzebuje kata) daje taki sportowy kat? drogie to w chuj ... czy tyle mam płacić za bezproblemowy przegląd rejestracyjny? o co kaman?

z 2 strony co mówią o tym przepisy - specyfikacje coś w tym temacie?

Zadir - Nie 02 Paź, 2011

Geko, nie spinam pośladów, tylko wkurwia mnie to że z tematu który mógłby się stać kopalnią wiedzy na temat CLIO III Sport, wychodzi taki burdel.

Na całym forum nie ma nic, na temat grzebania w tym aucie, i bardzo mało w tych autach w Polsce się robi.

Jedyną osobą która napisała tu coś mądrego jest Geko, a reszta tylko pieprzy, tego nie rób, to jest bez sensu, a to wyrzucanie pieniędzy.

Co do jazdy po torze to hmm... tak jak już mówiłem nie ma być rywalizacji, tylko walczenie z samym sobą i autem, jest dużo szybszych samochodów, ale wybór padł na Clio.

Rasputin - Nie 02 Paź, 2011

Ja się nie znam ale Angolom nie wierzę!!! Zobacz po której stronie oni kierę mają...to już jest podejrzane :rotfl:
PiTT - Nie 02 Paź, 2011

Mnie wkurwia głód w Etiopii
PGmaster - Pon 03 Paź, 2011

Zadir napisał/a:
Geko, nie spinam pośladów, tylko kurcze mnie to że z tematu który mógłby się stać kopalnią wiedzy na temat CLIO III Sport, wychodzi taki burdel.

Inaczej tu sie nie da :)

2-3% merytorycznych postów reszta spam, off topic i pomuki... :)

Zadir - Pon 03 Paź, 2011

pidżon a co Ty tu robisz? :P
Jakarti - Pon 03 Paź, 2011

wlasnie wrocilem z Gdanska ale Cie nie widzialem :) w kazdym razie piękne miasto!

co do Clio to uk lub francja wiecej powiedza. ewentualnie osoby z rajdow w pl do ktorych dostales kontakt. my tutaj wiedzy o clio III raczej nie mamy. mozesz podpytac jeszcze na PW kolege pjpiw07 - to ten co wybiera się do Geko na mape.

pzdr

Shymek - Pon 03 Paź, 2011

Tu masz przepis na 220KM i 226Nm:

http://www.dijonautoracin...-200-220cv.html

Niestety nie moge nic znaleźć o tej wersji Trophy/Cup (nie pamietam jak to się dokładnie nazywało ale nie chodzi mi o phase2 Trophy który ma wyjść dopiero tylko o auto które było przygotowane na tor i wyszła juz tak wersja w UK). Czytałem o nim jakis czas temu i nie pamietam gdzie :(

Marek23 - Pon 03 Paź, 2011

Shymek napisał/a:

Niestety nie moge nic znaleźć o tej wersji Trophy/Cup (nie pamietam jak to się dokładnie nazywało ale nie chodzi mi o phase2 Trophy który ma wyjść dopiero tylko o auto które było przygotowane na tor i wyszła juz tak wersja w UK). Czytałem o nim jakis czas temu i nie pamietam gdzie :(

Spoko, ale to były tylko plotki, na razie nic z tego nie wyszlo. Sam bym sie cieszyl,gdyby byla wersja 220, moze bym kiedys cos takiego zakupil.

Shymek - Pon 03 Paź, 2011

Nie plotki bo czytałem pełną specyfikacje łącznie z przełożeniem głównym w skrzyni czy wydajnością wtryskiwaczy ;)
Rynek UK jest specyficznym rynkiem i tam często wypuszczają limitowane wersje (np. po 50szt) których w reszcie Europy nie uświadczysz :)