HydePark - GŁOSUJEMY NA HH CLIO ZEBYM MOGL Z ZIOMKAMI FILMOWCAMI WYGRAC
Jacek - Pią 07 Paź, 2011 podsyłam znajomym. jest szansa żeby wygrać to czemu nie
lektor 1 klasa GeKo - Pią 07 Paź, 2011 Też rozesłałem po znajomych i kazałem głosować Jakarti - Pią 07 Paź, 2011
no name napisał/a:
Jakarti, mnie chodziło czy będziesz ruchanym czy ruchającym
no ja nie mam zadnych watpliwosci co do tego.... ze bede ruchał!
dziekuje Panowie.
dokladnie - jest szansa. dzisiaj rano troche sceptycznie podchodzilem do tego ale jak przekroczylismy tysia w pare godzin to mysle, ze warto zawalczyc.no name - Pią 07 Paź, 2011
Jakarti napisał/a:
ze bede ruchał!
I tak trzymać kubas - Pią 07 Paź, 2011
Jakarti napisał/a:
dokladnie - jest szansa. dzisiaj rano troche sceptycznie podchodzilem do tego ale jak przekroczylismy tysia w pare godzin to mysle, ze warto zawalczyc.
Tylko żeby nie wyszło że te 500kliknięć zniknie co naklikałem...Bart - Pią 07 Paź, 2011
kubas napisał/a:
Tylko żeby nie wyszło że te 500kliknięć co naklikałem...
jesteś bohaterem!kubas - Pią 07 Paź, 2011 Tylko ?Jakarti - Pią 07 Paź, 2011 cos mi sie wydaje , ze nas wywala z hukiem. albo siedzicie wszyscy i klikacie non top albo robi to jakis bot. sa momenty ze przybywa przez 30 sek po 30/40 glosow..Bart - Pią 07 Paź, 2011
Jakarti napisał/a:
cos mi sie wydaje , ze nas wywala z hukiem. albo siedzicie wszyscy i klikacie non top albo robi to jakis bot. sa momenty ze przybywa przez 30 sek po 30/40 glosow..
wniosek --> szybkie rączki, wniosek --> ktoś wyćwiczony, wniosek --> MARTIN.HA!Jacek - Pią 07 Paź, 2011 a co robi drugą rąsią?Rasputin - Pią 07 Paź, 2011 To prawda. Lepiej kliknąć raz byśmy mieli realny podgląd sytuacji niż okaże się po weryfikacji,że ważnych głosów mamy 5o matt2rally - Pią 07 Paź, 2011 Mój głos też poszedł Rasputin - Pią 07 Paź, 2011
Cytat:
wladcakamer w ramach weryfikacji prac przed ich opublikowaniem nie sprawdzamy czy uczestnik zgłaszający pracę posiada do niej wszelkie prawa autorskie. Zgodnie z zapisem Regulaminu punkt III pkt. 10 uczestnik zgłaszając pracę potwierdza, że posiada prawa autorskie i prawa pokrewne. Weryfikacja po naszej stronie polega na sprawdzeniu czy zgłaszane prace nie naruszają punktu III pkt. 6. Autorzy prac zakwalifikowanych do finału będą zobowiązani do wykazania swoich praw autorskich do przesłanej pracy. Brak wykazania takich praw skutkuje przepadkiem nagrody. Pozdrawiamy!
Karwa jest WIELKI PROBLEM!!!!
Jak się nie czyta regulaminu to tak jest. Zna się ktoś na prawach autorskich. Okazało się,że wszystkie filmy które zakwalifikują się do TOP 10 muszą mieć ogarnięte prawa do utworów które wykorzystane zostały.
Nie ma opcji byśmy wykupili prawa od The Ramstein.
I teraz pytanie. Czy jedziemy na tym i może się uda może nie.
Druga opcja to podmiana filmiku z jakąkolwiek muzyką do której posiadamy prawa i zbieranie głosów od nowa
Fuck Jakarti - Pią 07 Paź, 2011 ile lat ma ten utwór? anjas - Pią 07 Paź, 2011
Rasputin napisał/a:
I teraz pytanie. Czy jedziemy na tym i może się uda może nie.
Druga opcja to podmiana filmiku z jakąkolwiek muzyką do której posiadamy prawa i zbieranie głosów od nowa
Fuck
właśnie chciałem zapytać o to czy masz prawa do muzy...
Jeśli nie, i nie ma opcji ich ogarnięcia to proponuję zrobić od początku i nabijać głosy od nowa. Nie liczyłbym, że "może się uda", bo nawet jeśli będzie I miejsce to znając życie ten z II miejsca podpierdzieli i będzie po ptakach.