To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Techniczne - Porównanie HotHatch'y - który wybrać?!

kamil - Wto 25 Paź, 2011

ale miał być HH
Marek23 - Wto 25 Paź, 2011

Prawda, po prostu analogicznie porownalem S3 do SI GT. W sumie sam nie wiem,nie mialem S3 i i SI GT,wiec nie wiem. Niech koles kupi saxo za 6000-7000 i sie cieszy upalatorem.
pum - Wto 25 Paź, 2011

hm ale nie szukamy chyba samochodu do upalania tylko do lansu...
kamil - Wto 25 Paź, 2011

cicho ciemny killer w mieście :)
Stf - Wto 25 Paź, 2011

pumfkp napisał/a:

no to tym bardziej s3 nie ma konkurencji.

M - Wto 25 Paź, 2011

No właśnie dlaczego s3 jest tak niedocenione u nas?
Bart - Wto 25 Paź, 2011

M napisał/a:
No właśnie dlaczego s3 jest tak niedocenione u nas?

w Szwajcarii ma swojego oddanego fanatyka :>

Janusz - Wto 25 Paź, 2011

bo nikt jeszcze nigdzie s3 nie zamieszał ch.u.jem w herbacie :D
Anonymous - Wto 25 Paź, 2011

S3 odpada, jest za drogie, podobnie jak type-r. Dysponuję max 20k zł. Po tym co przeczytałem coraz bardziej skłaniam się do Clio Sport 2.0, trzeba będzie przeprosić się z Renaultem i cieszyć miche. Tylko tutaj powstaje 2 problem, spalanie 2.0 silnika, na jakimś forum wyczytałem, że przy max oszczędnej jedzie spala 10l a jak dopie*dolić to i 25 wciągnie, ile w tym prawdy nie wiem.

pumfkp napisał/a:

Szukamy samochodu pośredniego, takiego którym pojadę do pracy, na zakupy a sobotnie popołudnie pojadę na tor do lbn czy jakiś lokalny KJS i skatuje ten samochód. Nie musi być wygodny, coś za coś. Musi mieć stosunkowo mocny silnik, ew dobry stosunek mocy do masy i palić w miarę rozsądnych litrażach.

Shymek - Wto 25 Paź, 2011

Jak sie depnie to pali i więcej :)
W takim razie szukaj saxo/106 - tam masz 1,6 o dobrym stosunku masa/moc albo nowsze C2 VTS i tyle

PiTT - Wto 25 Paź, 2011

w takim razie wybór jest oczywisty... :D

Walle - Wto 25 Paź, 2011

Grisza1991 napisał/a:
S3 odpada, jest za drogie, podobnie jak type-r. Dysponuję max 20k zł. Po tym co przeczytałem coraz bardziej skłaniam się do Clio Sport 2.0, trzeba będzie przeprosić się z Renaultem i cieszyć miche. Tylko tutaj powstaje 2 problem, spalanie 2.0 silnika, na jakimś forum wyczytałem, że przy max oszczędnej jedzie spala 10l a jak dopie*dolić to i 25 wciągnie, ile w tym prawdy nie wiem.

pumfkp napisał/a:

Szukamy samochodu pośredniego, takiego którym pojadę do pracy, na zakupy a sobotnie popołudnie pojadę na tor do lbn czy jakiś lokalny KJS i skatuje ten samochód. Nie musi być wygodny, coś za coś. Musi mieć stosunkowo mocny silnik, ew dobry stosunek mocy do masy i palić w miarę rozsądnych litrażach.

to do Ery, znaczy teraz do T-Mobile..... :rotfl: :>

ten temat nie ma sensu - "szukamy samochodu pośredniego" ? Co za bzdety....

EmerytRs2 - Wto 25 Paź, 2011

Grisza1991 napisał/a:
Tylko tutaj powstaje 2 problem, spalanie 2.0 silnika, na jakimś forum wyczytałem, że przy max oszczędnej jedzie spala 10l a jak dopie*dolić to i 25 wciągnie, ile w tym prawdy nie wiem.

apeluje do ciebie, a było już tak miło.
jestem modem od jakiś 3 lat na forum KRC.

powtórzę Ci po ch.yo.wych forach szukasz ....

Jacek - Wto 25 Paź, 2011

Grisza1991 napisał/a:

:rotfl:
jedno clio z tego forum paliło różnie, u jednego właściciela 5L u mnie 8.6 po mieście. przy zapierdalaniu nie liczyłem. w sumie to 8.6 miałem raz :lol2:

faldzip - Wto 25 Paź, 2011

Grisza1991 napisał/a:
Szukamy samochodu pośredniego, takiego którym pojadę do pracy, na zakupy a sobotnie popołudnie pojadę na tor do lbn czy jakiś lokalny KJS i skatuje ten samochód.

To ja to robie saxo, troche zapinanie pasow szelkowych trwa, fotele kubelkowe troche twarde, ale za to ile miejsca z tylu, i do klatki mozna zakupy przyczepic, zeby nie lataly ;D
A no i uchylne tylne szybki nie stukaja po otwarciu, poniewaz siedzac z przodu nie da sie ich otworzyc, a w bagazniku zapewne jest niewygodnie :]