Franek - Pią 04 Lis, 2011 To i ja! M3!roj - Pią 04 Lis, 2011 M3, nie ma wyjścia Bart tu zamiótł temat. Sti i evo trochę obligują do trakdejowania. Mka to po prostu okaz mocy i stylu.Janusz - Pią 04 Lis, 2011 kurka, ale się ludzie dorabiają, niech mnie ktoś wkręci gdzieś bo motyla noga
Ryba wiesz ze jak kupisz taką wypasiona furę to na drugi dzień jestem u Ciebie i biorę na tydzień na testy ?? Michał - Sob 05 Lis, 2011 ta, żeby rolade strzelić chyba Cassis - Sob 05 Lis, 2011
Michał napisał/a:
ta, żeby rolade strzelić chyba
Jakby na to nie patrzeć to też jakiś test. Michał - Sob 05 Lis, 2011 Janusz - Sob 05 Lis, 2011 jaha, pojedziemy na dziwki EmerytRs2 - Sob 05 Lis, 2011 ucz się hiszpańskiego Jacek - Sob 05 Lis, 2011 magia złota to jedyne esperantoNath - Sob 05 Lis, 2011 Ciezki wybor
Dzwiek subaru oraz wielofuncyjnosc M3.. chcialbym miec je wszystkie... a jak sie nie da..
...stawialbym na Evo.
Do moich potrzeb bardziej by podpasowalo, jednak jezeli Ryba robisz 1.5km do pracy to moze M3 bedzie dobrym wyborem, tym bardziej ze je preferujesz.
Ktos napisal ze 4x4 w dupowozie przemawia.. jakby nie byl to atut. Do mnie przemawia, na pewno nie zrobi szkod wlascicielowi (no chyba ze ktos zapomni ze jego 4x4 tak samo hamuje jak kazde inne auto ), a pozwoli na komfortowe podrozowanie w kazdych warunkach.
Wiadomo ze wlascicele takich aut jak M3/Evo/Sti lubia odrobine szalenstwa..
Evo twarde? to przeciez mozna z niego zrobic, ze bedzie lusterkami rysowal krawezniki na zakretach, ale czy po to sie kupuje M3/EvO/StI ? Predzej czy pozniej ten dupowoz wlasciciel bedzie chcial poprawic, a drogi w tym kierunku w Evo ma mocno przetarte..no name - Sob 05 Lis, 2011
Nath napisał/a:
bedzie chcial poprawic, a drogi w tym kierunku w Evo ma mocno przetarte..
Napewno suszarki szybciej i taniej podrasować ale
dzwięk ssaka w M3 to już inna sprawaŁukaszS3 - Sob 05 Lis, 2011 Wybieram M3...
EVO już MAM Jaco - Sob 05 Lis, 2011 Zawsze podobało mi się EVO, ale boksterki w STI tak fajnie bulgoczą anjas - Sob 05 Lis, 2011 4x4 nawet w dupowozie robi robotę. To dla mnie jedyna pozytywna perspektywa przed je.baną zimą.
Ale brałbym M3. Trzeba dbać o image.MoRToN - Sob 05 Lis, 2011 SkóraAnjasa&bmw...