według mnie to nie krok w tył. Rallye/16v to super autko. Tylko trzeba jakiejś fajnej bocznej/górskiej drogi by docenić ten sprzęt..Yarko - Wto 08 Lis, 2011
Vlodarsky napisał/a:
Yarko, nie ma to jak krok w tył
Vłodek ja tak na to nie patrzę, po 3 latach jeżdżenia clio zdecydowałem, że nadszedł czas na zmianę, jest sporo różnych opcji, a aktualnie zastanawiam się nad furą do 10k - prostą i stosunkowo tanią w eksploatacji, którą będę mógł cisnąć bez blokady psychicznej, jak i również nad sportem III F1Bad-i - Wto 08 Lis, 2011 a ja powiem tak, mam dwie budy i sporo czesci. Za tyle kasy mozesz miec zbudowany na nowej budzie 16v
a jak troche dolozysz to od razu z dobra skrzynia i zawiasemMarek23 - Wto 08 Lis, 2011
Yarko napisał/a:
którą będę mógł cisnąć bez blokady psychicznej, jak i również nad sportem III F1
którą będę mógł cisnąć bez blokady psychicznej, jak i również nad sportem III F1
Czyli,że 2 hatche? 106 i clio f1? Piękny zestaw
2 fur niestety nie utrzymam
więc w grę wchodzi jedna z tych opcjiYarko - Wto 08 Lis, 2011
Bad-i napisał/a:
a ja powiem tak, mam dwie budy i sporo czesci. Za tyle kasy mozesz miec zbudowany na nowej budzie 16v
a jak troche dolozysz to od razu z dobra skrzynia i zawiasem
Badi fajna propozycja, ale nie mam czasu na składanie wszystkiego w całość, muszę kupić gotowe auto do jazdyBarejka - Wto 08 Lis, 2011 Yarko, kult kultem, rozumiem ze chcesz troche takiego surowego auta, szukaj 16v zdecydowanie, najwyzej srodek wywalisz Marek23 - Wto 08 Lis, 2011
Cytat:
Yarko, kult kultem, rozumiem ze chcesz troche takiego surowego auta, szukaj 16v zdecydowanie, najwyzej srodek wywalisz
+1
16v ziom. Jak trafisz zdrowy egzemplarz i dlubniesz ciut to do 100 nie bedzie wielkiej roznicy z clio.koma600 - Wto 08 Lis, 2011 no to ciekawe co kupisz ,ale po clio to chwile może będzie fajnie jak kupisz to rally a potem wyjdzie z niego franca i będzie zły człowiek ciężko znaleźć coś dobrego. a ta honda bonczka to tak jak yarko powiedziałtomecki - Wto 08 Lis, 2011 http://moto.allegro.pl/pe...1924899832.html