bizon - Śro 15 Lut, 2012 od ciebie janek nie biere masta blasta, bo pewnie po dachu jest albo co
zamowilem dzis do testow xonara d1.Michał - Czw 09 Sie, 2012 Mam pewien problem do rozwiązania.
W Katalogu X mam paredziesiąt plików o takim samym rozszerzeniu. Potrzebuje jakoś przekopiować kazdą nazwe pliku do dokumentu txt/doc/html generalnie do jakiegoś pliku aby tą liste później wysłać mailem.
Można to jakoś zautomatyzować abym nie musiał nazw plików przeklepywać ręcznie ?M - Czw 09 Sie, 2012 w cmd:
dir /B *.* > listaMichała.txtMichał - Czw 09 Sie, 2012 a co mam zrobić jak nie chce zeby plik sie nazywał listaMichała.txt ??Michał - Czw 09 Sie, 2012 dobra, jaja sobie robie bizon - Czw 09 Sie, 2012 a ja juz pisalem kod M - Czw 09 Sie, 2012 mv ListaMichała.txt MichałToBej.exe
Michał - Czw 09 Sie, 2012 o , teraz działa
Dzieki maciek !anjas - Wto 18 Wrz, 2012 Elo,
chodzi za mną znów stacjonarny komp.
Co teraz warto kupić, żeby uciągnąć gierki ale też nie przepłacać za technologie NASA.
A może ktoś składa kompy i złożyłby dla mnie coś ze średniej półki? (samo krzynke - bez monitora, klawiatury, myszy - bo to mam )Michał - Wto 18 Wrz, 2012 Core i7 albo i5
8gigsa ramera
stabilno płytkie ( asus, abit , podobno asrock są teraz mega - kwestia przyzwyczajenia )
weź 2x2terra dysiorro
gieforce gietiejex 6xx - tutaj kwestia zasobności.anjas - Wto 18 Wrz, 2012
Michał napisał/a:
Core i7 albo i5
8gigsa ramera
stabilno płytkie ( asus, abit , podobno asrock są teraz mega - kwestia przyzwyczajenia )
weź 2x2terra dysiorro
gieforce gietiejex 6xx - tutaj kwestia zasobności.
Dankie
ile taki zestaw może kosztować pi razy oko?Michał - Wto 18 Wrz, 2012 szczelam ze 3 tysie. MAX 4anjas - Wto 18 Wrz, 2012
Michał napisał/a:
szczelam ze 3 tysie. MAX 4
Dzięki Mistrzu!!! Michał - Wto 18 Wrz, 2012 na szybko konfiga zrobiłem na dobrych częściach ( markowych ) i w drogrim sklepie to mi wyszło prawie 4 kafelkiM - Wto 18 Wrz, 2012 Majku - przy okazji, możesz polecić jakąś cicho i stylowo obudowe?