Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - kupię samochód jakis II
siema - Wto 20 Gru, 2011
M napisał/a:
W zimie metalowa gała jest trochę nieprzyjemna w obyciu
Wiem, sam miałem zimną gałę w Saxo Ale albo jest się mężczyzną i jeździsz z zimną, albo zmieniasz ją na skórzaną. Nie kumam tego JDMu no name - Wto 20 Gru, 2011 Honda faktycznie ciekawa tym bardziej że kiedyś chciałem taką właśnie budę,
odnośnie Astry okazało się że to znajomy Keneta i astra dobrze jest mu znana.
Dzisiaj jadę ją oglądać.
Ps.
Ktoś miałby ochotę się wybrać około 16-tej
wraz ze mną na Połczyńską ?
Postawię jakąś flaszeczkę M - Wto 20 Gru, 2011 Ja nie dam rady o tej porze.Anonymous - Wto 20 Gru, 2011 podjedziesz po mnie i jedziemyYarko - Wto 20 Gru, 2011 znam ten egzemplarz, ostatni raz widziałem jakieś 2 lata temu na spocie passwordówGaydek - Wto 20 Gru, 2011
siema napisał/a:
M napisał/a:
W zimie metalowa gała jest trochę nieprzyjemna w obyciu
Wiem, sam miałem zimną gałę w Saxo Ale albo jest się mężczyzną i jeździsz z zimną, albo zmieniasz ją na skórzaną. Nie kumam tego JDMu
Mam taką gałkę w Pjumie i nie zakładam na nią futerka ani sweterka. Trzeba być twardym, a nie mientkim .Gaydek - Wto 20 Gru, 2011 no name, bierz Astrę, zobaczymy co to to warte jest .M - Wto 20 Gru, 2011 Nie bierzno name - Wto 20 Gru, 2011 Z tego co wiem to przy astrze heble z przodu trzeba zrobić,
cała reszta jest oki.
Honda zewnątrz i wewnątrz do ogarnięcia, plusem znowu jest silnik
Sam nie wiem M - Wto 20 Gru, 2011 Jeśli silnik nie puszcza bąków a buda nie grozi przegniciem to jeśli to ma być do upalania - nie ma się co zastanawiać.
Mamy tu ostatnio dużego fana dohc vtec on potwierdzi Yarko - Wto 20 Gru, 2011 a co konkretnie jest do zrobienia w Hondzie ? sypie się blacha czy tylko odświeżenie lakieru ?arssss - Wto 20 Gru, 2011 Ja bym bral Honde.Anonymous - Wto 20 Gru, 2011 Bier Honde...albo astre!Qukie - Wto 20 Gru, 2011 za ten bilon, z tymi gratami, Hąda miszcz fura iQ - Wto 20 Gru, 2011