HydePark - Handlarz - to nie zawód, to stan umysłu
Loko - Czw 05 Sty, 2012 Zawsze można się dogadać z kurierem, wpiszę sobie ze opakowanie się uszkodziło w transporcie i otworzy. GeKo - Czw 05 Sty, 2012
Loko napisał/a:
Zawsze można się dogadać z kurierem, wpiszę sobie ze opakowanie się uszkodziło w transporcie i otworzy.
Dokładnie to jest najlepsze wyjście Yarko - Czw 05 Sty, 2012 własnie dzwoniłem do gościa, nie wysłał mi felg,
natomiast potwierdza, że ma do sprzedania drugi komplet z oponami pirelli i wystawi niedługo aukcję kubas - Czw 05 Sty, 2012 omg gruba akcja Shymek - Czw 05 Sty, 2012
Yarko napisał/a:
własnie dzwoniłem do gościa, nie wysłał mi felg,
natomiast potwierdza, że ma do sprzedania drugi komplet z oponami pirelli i wystawi niedługo aukcję
Co za urwa poznańska
Jak fele będą w dobrym stanie i cenie to ja je biorę M - Czw 05 Sty, 2012 Shymek przyznaj sie że dałeś stówę więcej na telefon i bierzesz od reki i płacisz gotówką? Bart - Czw 05 Sty, 2012 The winner is: SHYMEK.Shymek - Czw 05 Sty, 2012 Nie - przelałem kumplowi tyle samo co Yarko miał zapłacić za fele. Tylko że odebrał kumpel osobiście i on mi je wyśle. Wyjdzie na to samoShymek - Czw 05 Sty, 2012 A dać 100 więcej i tak by mi się opłacało iQ - Czw 05 Sty, 2012 Brawo! Kiedys kupilem felgi na alledrogo. Felgi nie przychodzily a facet po czasie sie przyznal ze po aukcji ktos zaproponowal 25zl wiecej...Janusz - Czw 05 Sty, 2012
iQ napisał/a:
Kiedys kupilem felgi na alledrogo. Felgi nie przychodzily a facet po czasie sie przyznal ze po aukcji ktos zaproponowal 25zl wiecej...
M - Czw 05 Sty, 2012 Handlarz to nie zawód, to stan umysłu!iQ - Czw 05 Sty, 2012 To bylo pare lat temu, myslalem ze typa zayebie wtedy! Szkoda jedynie ze mieszkalem wtedy w Hiszpanii. I takim sposobem wymarzone bbs'y rs przeszly mi obok nosa siema - Czw 05 Sty, 2012 Nie chcę przerywać, ale dręczy mnie jedna myśl: czy to mnie pamięć myli, czy to Kubas pisał jak to dba o porządek w swoich wątkach? M - Czw 05 Sty, 2012