To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - Handlarz - to nie zawód, to stan umysłu

Loko - Czw 05 Sty, 2012

Zawsze można się dogadać z kurierem, wpiszę sobie ze opakowanie się uszkodziło w transporcie i otworzy. ;)
GeKo - Czw 05 Sty, 2012

Loko napisał/a:
Zawsze można się dogadać z kurierem, wpiszę sobie ze opakowanie się uszkodziło w transporcie i otworzy.

Dokładnie to jest najlepsze wyjście :)

Yarko - Czw 05 Sty, 2012

własnie dzwoniłem do gościa, nie wysłał mi felg,
natomiast potwierdza, że ma do sprzedania drugi komplet z oponami pirelli i wystawi niedługo aukcję :crazy:

kubas - Czw 05 Sty, 2012

omg gruba akcja xD
Shymek - Czw 05 Sty, 2012

Yarko napisał/a:
własnie dzwoniłem do gościa, nie wysłał mi felg,
natomiast potwierdza, że ma do sprzedania drugi komplet z oponami pirelli i wystawi niedługo aukcję :crazy:

Co za urwa poznańska

Jak fele będą w dobrym stanie i cenie to ja je biorę :P :rotfl:

M - Czw 05 Sty, 2012

Shymek przyznaj sie że dałeś stówę więcej na telefon i bierzesz od reki i płacisz gotówką? :D
Bart - Czw 05 Sty, 2012

The winner is: SHYMEK.

Nie - przelałem kumplowi tyle samo co Yarko miał zapłacić za fele. Tylko że odebrał kumpel osobiście i on mi je wyśle. Wyjdzie na to samo

A dać 100 więcej i tak by mi się opłacało :P
iQ - Czw 05 Sty, 2012

Brawo! Kiedys kupilem felgi na alledrogo. Felgi nie przychodzily a facet po czasie sie przyznal ze po aukcji ktos zaproponowal 25zl wiecej...
Janusz - Czw 05 Sty, 2012

iQ napisał/a:
Kiedys kupilem felgi na alledrogo. Felgi nie przychodzily a facet po czasie sie przyznal ze po aukcji ktos zaproponowal 25zl wiecej...
xD xD xD
M - Czw 05 Sty, 2012

Handlarz to nie zawód, to stan umysłu!
iQ - Czw 05 Sty, 2012

To bylo pare lat temu, myslalem ze typa zayebie wtedy! Szkoda jedynie ze mieszkalem wtedy w Hiszpanii. I takim sposobem wymarzone bbs'y rs przeszly mi obok nosa :wall:
siema - Czw 05 Sty, 2012

Nie chcę przerywać, ale dręczy mnie jedna myśl: czy to mnie pamięć myli, czy to Kubas pisał jak to dba o porządek w swoich wątkach? ;)
M - Czw 05 Sty, 2012

:lol2: