Walle - Pon 09 Sty, 2012 E90 z 2.0d jeździ jako tako, podobało mi się. Nie polecam 143KM w trójce bo nie jedzie wcale i sprawia hu@owe wrażenie. 143KM sprawują się jako tako w jedynce.
Nie do końca tylko kumam mieszanie w ten cały wybór silnika 105konnego.... kosmita - Pon 09 Sty, 2012
Cytat:
Marek, a nie myślałeś nad SUV'em ? Mógłbym Ci polecić X-Traila 2.0 dCi po lifcie, 170 KM i dobry napęd 4x4. I miałbyś u mnie tanie przeglądy
przecież to będzie jechało gorzej niż 1.9tdi, które rozważa Marek, o spalaniu nie wspomnęmartin.h - Pon 09 Sty, 2012
kosmita napisał/a:
Cytat:
Marek, a nie myślałeś nad SUV'em ? Mógłbym Ci polecić X-Traila 2.0 dCi po lifcie, 170 KM i dobry napęd 4x4. I miałbyś u mnie tanie przeglądy
przecież to będzie jechało gorzej niż 1.9tdi, które rozważa Marek, o spalaniu nie wspomnę
A jechałeś?
Dla mnie jak na swoją masę idzie dobrze, a do tego jest mega pakowny i ma napęd 4x4 o którym mogą pomarzyć wszystkie BMW razem wzięte kubas - Pon 09 Sty, 2012
Cytat:
Dla mnie jak na swoją masę idzie dobrze, a do tego jest mega pakowny i ma napęd 4x4 o którym mogą pomarzyć wszystkie BMW razem wzięte
Tyle że o takim wnętrzu jak w BMW to wszytkie Nissany razem wzięte moga pomarzyć Środek w japońcu to wielkie gówno kosmita - Pon 09 Sty, 2012
martin.h napisał/a:
A jechałeś?
Dla mnie jak na swoją masę idzie dobrze, a do tego jest mega pakowny i ma napęd 4x4 o którym mogą pomarzyć wszystkie BMW razem wzięte
Nie, gardzę suvami
Skoro Marek ma golfa, rozważa A3, to pakowność nie jest priorytetem (choć, faktycznie Xtrail ma całkiem niezłe możliwości). Z napędem to się nie zapędzaj, bo to podobne rozwiązania, nie wiem czy nawet nie lepsze w BMW. Dla Marka istotne jest spalanie, bo dużo jeździ, nie powiesz mi chyba, że ciężki, klockowaty suv, będzie palił tyle, co kompakt.Maciusiowy - Pon 09 Sty, 2012
martin.h napisał/a:
albo integrale...i jeździj autobusem M - Pon 09 Sty, 2012 http://moto.gadu-gadu.pl/...o-6-zl-za-litr1Maciusiowy - Pon 09 Sty, 2012 słabo...
ale w europie 'unijnej' raczej taniej nie ma...
Słowacja 1,45EUR; Węgry (po przeliczeniu) 1,54EUR...M - Pon 09 Sty, 2012
Maciusiowy napisał/a:
słabo...
ale w europie 'unijnej' raczej taniej nie ma...
Słowacja 1,45EUR; Węgry (po przeliczeniu) 1,54EUR...
Cieszyć się że inni mają jeszcze gorzej? No way...anjas - Pon 09 Sty, 2012
M napisał/a:
Cieszyć się że inni mają jeszcze gorzej? No way...
nie, ale można się cieszyć, że u nas jest lepiej M - Pon 09 Sty, 2012
anjas napisał/a:
M napisał/a:
nie, ale można się cieszyć, że u nas jest lepiej
Dlaczego mnie to wcale nie cieszy?
Czy tylko ja zarabiam tak mało że dla mnie podwyżka i poziom cen paliw to kop w jaja?
Ludzie podziwiam was bardzo.Mrozu - Pon 09 Sty, 2012 Nie tylko Ty zarabiasz mało, choć dla jednego co innego jest mało niż dla drugiegoMoRToN - Pon 09 Sty, 2012
M napisał/a:
anjas napisał/a:
M napisał/a:
nie, ale można się cieszyć, że u nas jest lepiej
Dlaczego mnie to wcale nie cieszy?
Czy tylko ja zarabiam tak mało że dla mnie podwyżka i poziom cen paliw to kop w jaja?
Ludzie podziwiam was bardzo.
Nie tylko ziom, nie tylkoBonczek - Pon 09 Sty, 2012
Maciusiowy napisał/a:
Bonczek napisał/a:
Co do E90 to w MBcars stoi sztuka
zapewne gabinet
Zapewne lepszy gabinet niż twoje mini-mini Maciusiowy - Pon 09 Sty, 2012
Bonczek napisał/a:
Maciusiowy napisał/a:
Bonczek napisał/a:
Co do E90 to w MBcars stoi sztuka
zapewne gabinet