Przypyerdol z barana o ścianę rasta - Nie 15 Sty, 2012 A ja uważam, że prostactwa Marka23 nic nie tłumaczy
Czasami nie da się tego czytać Bad-i - Nie 15 Sty, 2012
rasta napisał/a:
A ja uważam, że prostactwa Marka23 nic nie tłumaczy
Czasami nie da się tego czytać
Vlodarsky - Nie 15 Sty, 2012
Bad-i napisał/a:
Taki przyklad bo sledze Twoje wyniki w biegach - jakbys pobiegl w jakims tam survilvarze w Ameryce Płd. i zajal bys 30 miejsce na 150 to gratulowal bym Ci dobrego wyniku. Z drugiej strony zastanawial bym sie kto tam biegl i czy np Vlodek ktory tez biega nie zrobil by lepszego wyniku.
na płaskim nie mam szans wyprzedzić Przema, ale w takim biegu gdzie nie tylko nogi i kondycja są ważne mógłbym coś powalczy! trochę macham maczetą, trochę skaczę po budynkach, jakieś kopniaki z pół obrotu ogarniam Bad-i - Nie 15 Sty, 2012 w takim biegu to i ja bym z Wami wygral - zwiazal bym Was trytrytkami na starcie i bieg bym co sił w nogach (przynajmniej przez jakies 78 metrow) Bart - Nie 15 Sty, 2012
kamil napisał/a:
oboje są zieloni
który z nich jest kobietą? Marek23 - Nie 15 Sty, 2012
no name napisał/a:
boli Cie cos?
Mam problemy z kręgosłupem ale to chyba nie do końca to
Może dlatego nie oburzaj się tu jak coś napisze,szczególnie,że z Tobą nie dyskutowałem.
rasta napisał/a:
A ja uważam, że prostactwa Marka23 nic nie tłumaczy
Czasami nie da się tego czytać
Ja słyszałem to samo o Tobie,ale odnosnie zachowania w rzeczywistości,więc zluzuj misiu wyścigowcu.
Nie lubię Hołka, śmieszy mnie Małysz. Może jestem w grubym błędzie, ale nawet jesli to niech tak już zostanie. Początek dyskusji lezy w postach Badiego, kiedy Hołek cos jechał i Badi sie zastanawiał co ja na to. Teraz Krzysio jest w dupie,więc czas na moją ironię. Jak ktoś to bierze na serio to jest idiotą.no name - Nie 15 Sty, 2012
Marek23 napisał/a:
szczególnie,że z Tobą nie dyskutowałem.
czytam to tak samo jak i inni więc ...
chcesz z kimś prywatnie pogadać to idź na priv PiTT - Nie 15 Sty, 2012
kto przeniesie do humoru?
ale tego Rybnego proponuję