GeKo - Pią 03 Lut, 2012 PieQt,
Marcel, Będę tylko maks 4h a podejrzewam ze nie pracujesz w niedzielę
Za tydzień będę od piątku, możliwe że do niedzieli.MoRToN - Pią 03 Lut, 2012
no name napisał/a:
GeKo, trochę sie stoi ale nie wiem czy chciało by mi się
robić objazdówkę z tego powodu
Dokładnie tak, nie opłaca i tak się objeżdzać bo czasowo to samo, tyle, że nie stoisz i sie w.k.urwiasz a jedziesz jakoś.
Od was teraz lepiej chyba na kielce sobie poleciec, od scyzoryków masz jakies 30-40 km lipnej drogi pomiędzy Skarżyskiem a Radomiem a tak to pełna bomba.
Nie próbowałem jeszcze z przebić sie z Piotrkowa do Radomia żeby ominąć całe te roboty, nie wiem jak tam trasa wygląda.PieQt - Pią 03 Lut, 2012
GeKo napisał/a:
PieQt,
Marcel, Będę tylko maks 4h a podejrzewam ze nie pracujesz w niedzielę
Za tydzień będę od piątku, możliwe że do niedzieli.
za tydzień mi pasuje w niedzielę możemy ogarnąć jakieś spotkanieBart - Sob 04 Lut, 2012 GeKo - ja niedawno jechałem do Wawy po siódemce - w dzień powszedni, jakoś przed południem. Jechało się bardzo dobrze, ruch umiarkowany, na prostych spokojnie się dało wyprzedzać. Po "gierkówce" jeździ się teraz naprawdę kiepsko, to trochę gra losowa, gdzie szansa na wygraną jest nieduża (w nocy wyraźnie rośnie ).
Btw. - czy któryś z "południowców" mógłby mi w stolnicy odebrać opony od Emerytu?Maciusiowy - Sob 04 Lut, 2012
Bart napisał/a:
Btw. - czy któryś z "południowców" mógłby mi w stolnicy odebrać opony od Emerytu?
wejdą do golfiny? GeKo - Sob 04 Lut, 2012 Bart, siódemka to która droga? Ja myślę że mógłbym odebrać, jakbym się jakoś z emerytem ustawił.Maciusiowy - Sob 04 Lut, 2012 GeKo - to którędy i o której wyjazd?martin.h - Sob 04 Lut, 2012
GeKo napisał/a:
Bart, siódemka to która droga? Ja myślę że mógłbym odebrać, jakbym się jakoś z emerytem ustawił.
Kraków - Warszawa no name - Sob 04 Lut, 2012
GeKo napisał/a:
siódemka to która droga?
Gierkówka, wstyd GeKoBart - Sob 04 Lut, 2012 opony wejdą do golfa, bo to zwykłe 15 (195/55). Dam znać anjas - Sob 04 Lut, 2012
no name napisał/a:
Gierkówka, wstyd GeKo
"krakowska"
Wstyd no-name Bart - Sob 04 Lut, 2012 oj noname, toś dał plamę chłopie. No i podważyłeś słowa martina! (co daje drugą plamę w jednym zdaniu) Maciusiowy - Sob 04 Lut, 2012
Bart napisał/a:
opony wejdą do golfa, bo to zwykłe 15 (195/55). Dam znać
to moge zabrać
gdzie ewentualnie moglibyśmy się wbić na siódemkę, bo za jednopasmową A4 kato-kraków jakoś mi się nie uśmiecha płacić no name - Sob 04 Lut, 2012
anjas napisał/a:
Wstyd no-name
Bart napisał/a:
oj noname, toś dał plamę chłopie
No i zepsuliście, czekałem co Geko na to a Wy zaraz
wszystko wypaplacie martin.h - Sob 04 Lut, 2012
Bart napisał/a:
oj noname, toś dał plamę chłopie. No i podważyłeś słowa martina! (co daje drugą plamę w jednym zdaniu)