Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - Krfistoczerwony Accord VII 2.0 Tourer automat
PiTT - Nie 22 Sty, 2012 Przeczytaj jeszcze raz
Podałem ze sytuacja pojawiała się po paliwie z różnych stacji, także spoza Wawy
Napisałem to w ramach ciekawostki i nie mam zamiaru dyskutować o tym.
GeKo - Nie 22 Sty, 2012 Bo Paliwo każda marka zamawia wg swojej receptury.
Jako ciekawostkę podam że ja tankuje na tanim statoilu 1.2.3. i też się stuk pojawiał na 3 biegu powyżej 5000rpm, komp sobie cofał zapłon.
Tyle że na V-power racing było to samo GeKo - Nie 22 Sty, 2012
Michał napisał/a:
Mazda 3 która jest nowsza i ma znikomy przebieg pali mi na kompie aktualnie 12.6.
Majk mazdy przynajmniej ta generacja nowa 2,3,6 palą chore ilości paliwa.
Mój kumpel testował wszystkie w firmie i to na długich trasach i największym fuckupem byla mazda 2 z silnikiem 1.2 bodajże na trasie ponad 8,5 litra przy 130km/h.M - Nie 22 Sty, 2012 Jedyna opcja to że są przelane ale po co?PiTT - Nie 22 Sty, 2012
M napisał/a:
Jedyna opcja to że są przelane ale po co?
bezpieczeństwo M - Nie 22 Sty, 2012 Pitt widze ze sie dales wciagnac w wojenki tunerow i obsmarowywanie po forach PiTT - Nie 22 Sty, 2012
M napisał/a:
Pitt widze ze sie dales wciagnac w wojenki tunerow i obsmarowywanie po forach
nie do końca bo akurat osoba która mi to robiła nie jest tunerem a po prostu zajaranym mechaniko-elekronikiem
wiesz coś jak Twoje strojenie Hond czy Renówek przez Geko
gostek ogarnia tylko mps'a, uczył się tego ponad 2 lata i w sumie dobrze się w tym wyrobił
to że po mapach potrafi wskazać to czego nie zrobiła firma 44 to chyba nie jest wywoływanie wojenki?
skoro tak wyglądają ich programy to szkoda żeby ktoś coś u nich robił...
o 44 zresztą ktoś z naszego forum mi najpierw powiedział, żebym omijał szerokim łukiem
teraz mam namacalne dowody na to a nie wymysły niezadowolonego klienta któremu żal się zrobiło wydania 3 kafli na program no name - Nie 22 Sty, 2012 Ten Accord to jeszcze aktualny ?
PiTT - Nie 22 Sty, 2012
no name napisał/a:
Ten Accord to jeszcze aktualny ?
możesz nie śmiecić w temacie??
Walle - Pon 23 Sty, 2012
PiTT napisał/a:
Majk masz srogi wpieeeerdol za "można spotkać na każdym skrzyżowaniu"
jest piękna i niespotykana, nie myl z typową dresiarkim zajechanym BMW
trochę serca w nią jednak wsadziłem
w temacie paliw
ciekawa informacja, przy okazji strojenia mazd wyszło, że na paliwie 98 ze statoila pojawia się spalanie stukowe... bardzo często
szczerze nie wiem co to jest ale zakładam że to nie jest dobre
kolega mi powiedział żeby omijać statoila szerokim łukiem
to chyba dobry powód aby się nad tym zastanowić czyż nie? spalanie stukowe ziomy...
na shellu i bp problem stukania się nie pojawiały - próba realna bo na jednym aucie... na szczęście nie moim
I dużo i nie. Jestem takim gościem, że auto ode mnie jest zazwyczaj takie, że po zakupie nie trzeba go od razu wstawiać do warsztatu i robić jakieś pierdoły czy to zawieszeniowe, czy silnikowe....
Zresztą cena jest zawsze do rozmowy. Auto jest raczej dla konkretnego kupca - kolor czerwony(naprawdę ładny kolor na żywca) w Accordzie jest rzadko spotykany, tak samo jak i automat.
Rozstrzał cen Accorda VII z tego roku jest od 23 do 34 tysi mniej więcej.