Myślenie nie równa się wzniesienia intelektualne. Myślisz jakieś kilkanaście godzin na dobę, ile z tego się wznosisz?
Czytałem trylogię Larssona, sprawna literatura popularna, nie służąca absolutnie wzniesieniom. Chcesz się powznosić to zły adres
Jestem przekonany że się nie rozumiemy
OdpuszczamWalle - Pią 27 Sty, 2012
M napisał/a:
Walle napisał/a:
Myślenie nie równa się wzniesienia intelektualne. Myślisz jakieś kilkanaście godzin na dobę, ile z tego się wznosisz?
Czytałem trylogię Larssona, sprawna literatura popularna, nie służąca absolutnie wzniesieniom. Chcesz się powznosić to zły adres
Jestem przekonany że się nie rozumiemy
Odpuszczam
Podzielam przekonanie. Również odpuszczam.kubas - Pią 27 Sty, 2012
Walle napisał/a:
+1Bonczek - Nie 29 Sty, 2012 Przyjemnie się ogląda, ale film sprawia wrażenie mocno okrojonego, mimo, że nie czytałem książki.GeKo - Nie 29 Sty, 2012
Bonczek napisał/a:
film sprawia wrażenie mocno okrojonego,
Mam takie wrażenie co do wątku kontroli socjalnej.
A gwałcicieli sie tak właśnie powinno oznaczać.M - Pon 30 Sty, 2012
GeKo napisał/a:
Bonczek napisał/a:
film sprawia wrażenie mocno okrojonego,
Mam takie wrażenie co do wątku kontroli socjalnej.
A gwałcicieli sie tak właśnie powinno oznaczać.
Lepsza byłaby dekapitacja Qukie - Pon 30 Sty, 2012 Jestem już po oglądnięciu całej trylogii w szweckiej wersji i o ile w kinie siedziałem i w sumie z zaciekawieniem czekałem na to, co się wydarzy, tak tutaj mało mnie to interesowało. Później wszytsko staje się już mocno przewidywalne i po prostu kiepskie.
Taka 5+ maksymalnie 6. Polecam tylko jak ktoś nie czytał książki i chce się dowiedzieć co było dalej, a nie chce mu się czytać książki.zefir - Wto 31 Sty, 2012 wczoraj z moja Asia badalismy film, zajebisty!!
wogole nie czuc ze trwa 2:30h, genialnie opowiedziany i zagrany, fabula poprostu miazdzy, choc nasze przypuszczenia sie potwierdzily.
bardzo polecam, juz dawno nic tak dobrego nie ogladalem.mi - Wto 31 Sty, 2012 dobra - napiszę i ja o filmie, choć pewnie wszyscy zainteresowani już widzieli.
Nie znam się na takich filmach, przywykłem bardziej do produkcji redtubowych, tym nie mniej:
1. dobre moto
2. w chooy dobra dupa. Jaram się. (szkoda że nie jest chłopcem)
...oczywiście wszystko to magia kina, bo poza filmem nie jest już tak dobrze:
...no ale przynajmniej nuta dobra i w filmie, i poza nim (gość z NIN zadziałał, a oni często dobrzy byli)
EDIT: ej, zara! Teraz skumałem! Czy mi się wydaje, czy tam jeden koleś się pojawia w koszulce z logo NIN, hę? Bonczek - Wto 31 Sty, 2012 Pojawia się - oglądając film powiedziałem "O, nine inch nails" i każdy odpowiedział "co?" mi - Wto 31 Sty, 2012 ...i później siedzi człowiek w kinie i próbuje film oglądać, a wokół siedzą jakieś zyeby i żrą popcorn albo gadają Bonczek - Wto 31 Sty, 2012 rasta - Pią 03 Lut, 2012 Byłem, widziałem, w huj dobry kawał kina, no ale nie ma co się dziwić, ten reżyser jeszcze nigdy mnie nie zawiódł - Finchermi - Pią 03 Lut, 2012
rasta napisał/a:
w huj dobry kawał kina
penis z tym; miszcz dupa jess, nie? rasta - Pią 03 Lut, 2012 Jest mistrz dupa, potwierdzam