To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HH.ORG na Torze - [HH.org TrackDay] Tor Poznań 2012

rasta - Pią 20 Sty, 2012

Stawiam flaszkę, że nie dotrzesz ;D
anjas - Pią 20 Sty, 2012

Marcel napisał/a:
noga w gipsie lub w czyjejś dupię

ładnie się kolega bawi :)

Anonymous - Pią 20 Sty, 2012

rasta napisał/a:
Stawiam flaszkę, że nie dotrzesz ;D

ciekawe ile butelek będzie ;D

kp - Pią 20 Sty, 2012

Gaydek napisał/a:
W cenie mamy tor od rana (9.00) do późnego popołudnia (16.00), w międzyczasie obiad, instruktorów (jeden na grupę). Jeździmy po małej i dużej pętli.

Czyli formuła jest dokładnie ta sama co na tptd?
Będzie to mój pierwszy track day, więc ja akurat tego:
rasta napisał/a:
Gaydek, tylko błagam skrócić do minimum wywody Szwagierczaka przy tablicy

potrzebuje. I szukam opcji gdzie mogę się najwiecej nauczyć jak na pierwszy raz. :>

Yarko - Pią 20 Sty, 2012

kp napisał/a:
Gaydek napisał/a:
W cenie mamy tor od rana (9.00) do późnego popołudnia (16.00), w międzyczasie obiad, instruktorów (jeden na grupę). Jeździmy po małej i dużej pętli.

Czyli formuła jest dokładnie ta sama co na tptd?
Będzie to mój pierwszy track day, więc ja akurat tego:
rasta napisał/a:
Gaydek, tylko błagam skrócić do minimum wywody Szwagierczaka przy tablicy

potrzebuje. I szukam opcji gdzie mogę się najwiecej nauczyć jak na pierwszy raz. :>

ze Szwagierczakiem możesz w każdej chwili porozmawiać i wszystko Ci wytłumaczy, a najlepiej jak usiądzie z Tobą na prawym i powie Ci co i jak

Yarko - Pią 20 Sty, 2012

PS: jestem w tym, niedługo puszczę przelew :faja:

PS2: Gaydek mistrz ! :jupi:

kp - Pią 20 Sty, 2012

No to jadę :jupi:
Anonymous - Pią 20 Sty, 2012

Yarko napisał/a:
PS: jestem w tym, niedługo puszczę przelew :faja:

+1

Yarko napisał/a:
PS2: Gaydek mistrz ! :jupi:

+2

Patrząc w magiczną kulę i odczytując przyszłość wiem, że to będzie fajny TDay :D

siema - Pią 20 Sty, 2012

AleX_R53 napisał/a:
to będzie fajny TDay :D

Oj, będzie grubo :) Oj, będzie :)
Nie mogę się już doczekać :jupi:

M - Pią 20 Sty, 2012

Przelew poszedł! :D
Bez kitu, jaram się już tym Poznaniem :]
No i oczywiście Gaydek mistrz :*

Yarko - Pią 20 Sty, 2012

z tym pomiarem czasu to proponuję już teraz wyznaczyć osobę, która będzie w stanie to prowadzić, bo na Ułężu był bałagan, ludzie biegali z tymi lap timerami od jednej fury do drugiej, najlepszym rozwiązaniem będzie ktoś kto już teraz wie, że nie będzie mógł uczestniczyć w upalaniu, a ma możliwość zabrania się z kimś jako osoba towarzysząca
M - Pią 20 Sty, 2012

Yarko napisał/a:
z tym pomiarem czasu to proponuję już teraz wyznaczyć osobę, która będzie w stanie to prowadzić, bo na Ułężu był bałagan, ludzie biegali z tymi lap timerami od jednej fury do drugiej, najlepszym rozwiązaniem będzie ktoś kto już teraz wie, że nie będzie mógł uczestniczyć w upalaniu, a ma możliwość zabrania się z kimś jako osoba towarzysząca

Oki Jarku, wyznaczam Ciebie
Jak już Ci pisałem laptimery gps są inicjatywą prywatną a nie wyposażeniem trackdaya,miej to na uwadze przy ocenianiu "bałaganu". Kupiłem go za swoje pieniądze i daje go grzecznościowo.

Yarko - Pią 20 Sty, 2012

M napisał/a:

Maćku, czytaj uważnie - osoba, która nie będzie upalała, tak by nie psuć driverom imprezy, a zaangażować kogoś w coś ciekawszego od puszczania bąków w pitstopie

Yarko - Pią 20 Sty, 2012

M napisał/a:
Jak już Ci pisałem laptimery gps są inicjatywą prywatną a nie wyposażeniem trackdaya,miej to na uwadze przy ocenianiu "bałaganu". Kupiłem go za swoje pieniądze i daje go grzecznościowo.

Pytanie brzmi: czy chcemy prowadzić jakąś klasyfikację, czy traktujemy to luźno, każdy jeździ sobie jak chce i sam podaje czasy do tabelki ( z lap timera, z komóry, ze stopera w zegarku )

M - Pią 20 Sty, 2012

Yarko napisał/a:
M napisał/a:

Maćku, czytaj uważnie - osoba, która nie będzie upalała, tak by nie psuć driverom imprezy, a zaangażować kogoś w coś ciekawszego od puszczania bąków w pitstopie

Może się taka znajdzie może nie ale twój komentarz jest mocno nie na miejscu.