HH.ORG na Torze - [HH.org TrackDay] Tor Poznań 2012
rasta - Pią 20 Sty, 2012 Stawiam flaszkę, że nie dotrzesz anjas - Pią 20 Sty, 2012
Marcel napisał/a:
noga w gipsie lub w czyjejś dupię
ładnie się kolega bawi Anonymous - Pią 20 Sty, 2012
rasta napisał/a:
Stawiam flaszkę, że nie dotrzesz
ciekawe ile butelek będzie kp - Pią 20 Sty, 2012
Gaydek napisał/a:
W cenie mamy tor od rana (9.00) do późnego popołudnia (16.00), w międzyczasie obiad, instruktorów (jeden na grupę). Jeździmy po małej i dużej pętli.
Czyli formuła jest dokładnie ta sama co na tptd?
Będzie to mój pierwszy track day, więc ja akurat tego:
rasta napisał/a:
Gaydek, tylko błagam skrócić do minimum wywody Szwagierczaka przy tablicy
potrzebuje. I szukam opcji gdzie mogę się najwiecej nauczyć jak na pierwszy raz. Yarko - Pią 20 Sty, 2012
kp napisał/a:
Gaydek napisał/a:
W cenie mamy tor od rana (9.00) do późnego popołudnia (16.00), w międzyczasie obiad, instruktorów (jeden na grupę). Jeździmy po małej i dużej pętli.
Czyli formuła jest dokładnie ta sama co na tptd?
Będzie to mój pierwszy track day, więc ja akurat tego:
rasta napisał/a:
Gaydek, tylko błagam skrócić do minimum wywody Szwagierczaka przy tablicy
potrzebuje. I szukam opcji gdzie mogę się najwiecej nauczyć jak na pierwszy raz.
ze Szwagierczakiem możesz w każdej chwili porozmawiać i wszystko Ci wytłumaczy, a najlepiej jak usiądzie z Tobą na prawym i powie Ci co i jakYarko - Pią 20 Sty, 2012 PS: jestem w tym, niedługo puszczę przelew
PS2: Gaydek mistrz ! kp - Pią 20 Sty, 2012 No to jadę Anonymous - Pią 20 Sty, 2012
Yarko napisał/a:
PS: jestem w tym, niedługo puszczę przelew
+1
Yarko napisał/a:
PS2: Gaydek mistrz !
+2
Patrząc w magiczną kulę i odczytując przyszłość wiem, że to będzie fajny TDay siema - Pią 20 Sty, 2012
AleX_R53 napisał/a:
to będzie fajny TDay
Oj, będzie grubo Oj, będzie
Nie mogę się już doczekać M - Pią 20 Sty, 2012 Przelew poszedł!
Bez kitu, jaram się już tym Poznaniem
No i oczywiście Gaydek mistrz Yarko - Pią 20 Sty, 2012 z tym pomiarem czasu to proponuję już teraz wyznaczyć osobę, która będzie w stanie to prowadzić, bo na Ułężu był bałagan, ludzie biegali z tymi lap timerami od jednej fury do drugiej, najlepszym rozwiązaniem będzie ktoś kto już teraz wie, że nie będzie mógł uczestniczyć w upalaniu, a ma możliwość zabrania się z kimś jako osoba towarzyszącaM - Pią 20 Sty, 2012
Yarko napisał/a:
z tym pomiarem czasu to proponuję już teraz wyznaczyć osobę, która będzie w stanie to prowadzić, bo na Ułężu był bałagan, ludzie biegali z tymi lap timerami od jednej fury do drugiej, najlepszym rozwiązaniem będzie ktoś kto już teraz wie, że nie będzie mógł uczestniczyć w upalaniu, a ma możliwość zabrania się z kimś jako osoba towarzysząca
Oki Jarku, wyznaczam Ciebie
Jak już Ci pisałem laptimery gps są inicjatywą prywatną a nie wyposażeniem trackdaya,miej to na uwadze przy ocenianiu "bałaganu". Kupiłem go za swoje pieniądze i daje go grzecznościowo.Yarko - Pią 20 Sty, 2012
M napisał/a:
Maćku, czytaj uważnie - osoba, która nie będzie upalała, tak by nie psuć driverom imprezy, a zaangażować kogoś w coś ciekawszego od puszczania bąków w pitstopieYarko - Pią 20 Sty, 2012
M napisał/a:
Jak już Ci pisałem laptimery gps są inicjatywą prywatną a nie wyposażeniem trackdaya,miej to na uwadze przy ocenianiu "bałaganu". Kupiłem go za swoje pieniądze i daje go grzecznościowo.
Pytanie brzmi: czy chcemy prowadzić jakąś klasyfikację, czy traktujemy to luźno, każdy jeździ sobie jak chce i sam podaje czasy do tabelki ( z lap timera, z komóry, ze stopera w zegarku )M - Pią 20 Sty, 2012
Yarko napisał/a:
M napisał/a:
Maćku, czytaj uważnie - osoba, która nie będzie upalała, tak by nie psuć driverom imprezy, a zaangażować kogoś w coś ciekawszego od puszczania bąków w pitstopie
Może się taka znajdzie może nie ale twój komentarz jest mocno nie na miejscu.