Co egzemplarz to opinia, przywiozłem kumplowi 147 jtd 115
Dokładnie, kumpel taką miał tyle że 1.6 w benie i się pierdoliło jak panie z seksualnych rekordów Guinessa.
Zwłaszcza zawieszenie.kosmita - Sob 28 Sty, 2012 Wskazanie takie samo, tylko inna wartość Średnie spalanie jednak zależy od tego jak, gdzie i kiedy się jeździ. Jak ktoś jeździ po mieście tylko nocą, to mu będzie paliła fura 5litrów a jak stoi w korkach to 15, więc nie ma co mówić, że nie ma opcji, że nie spali.
Co to jest frytura ?Kamill - Nie 29 Sty, 2012 Co do spalania potwierdzam to co pisał KarQ . Moja asz spalała max 8,5 przy klimie ponad 30st i korkach po horyzont, lub dojazdach w środku zimy do pracy 5km, poza tymi warunkami ciężko przykroczyć 8L, a nie jest trudno zejść poniżej 6 w trasie. Poprzednia ibiza na pompie asv paliła identycznie, w międzyczasie miałem tourana 1.9 i też to samo spalanie, nie ma opcj żebym przekroczył którymkolwiek z tych aut 10L.
Przy aktualnych cenach paliwa, poszedł bym w coś z większą pojemnością od 2.0L w góre i dobrą instalacją LPG i miał wyjebane na brak mocy i spalanie.GeKo - Nie 29 Sty, 2012
kosmita napisał/a:
Co to jest frytura ?
Najtańsze gówno oleo podobne do smażenia frytek w budach.was79 - Nie 29 Sty, 2012
martin.h napisał/a:
entualnie Nissan Note, dość obszerny samochód i nie psuje się wogóle Silnik 1.4 dość dynamiczny, a mamy jeszcze 1.6 i 1.5 dCi. Minus jest taki, że zbytnio się nie prowadzi, ale to nie samochód do sportu
To jest dupne auto, jak patrze czasami na niego rano to sie zastanawiam, kto takiego brzydala stworzył , ale fakt Magda przejechała prawie 50 kkm (kupiliśmy nowe) i jak na razie, prócz hamulców przód, zero awarii.Michał - Nie 29 Sty, 2012 Do ibizy nawet bym nie wsiadł , jest tak obrzydliwa w środku, mimo że NIUTEM JEDZIE !
Greg, weź się ceń
Szukaj czegoś ładnego i ciekawego ...ŁukaszS3 - Nie 29 Sty, 2012 eS 3!!! eS 3!!! eS 3!!!Michał - Nie 29 Sty, 2012 jebać s3
300C !!nox - Nie 29 Sty, 2012 tak czytam te wszystkie i wypowiedzi i jestem coraz bardziej zaskoczony jakie auta można kupić do 25 tyś qrde zmieniam fure...Bart - Nie 29 Sty, 2012 bravo 1.4t brzmi nieźle Greg - Nie 29 Sty, 2012
Michał napisał/a:
Do ibizy nawet bym nie wsiadł , jest tak obrzydliwa w środku, mimo że NIUTEM JEDZIE !
Greg, weź się ceń
Szukaj czegoś ładnego i ciekawego ...
Majk, szukam właśnie. Daj jakiś kontrprzykład lepiej
Ibiza mi się podoba, bo latałem kiedyś trochę Cuprą w benie po unitroniku - fajnie było. Pi**dolę duże spalanie w mieście i w trasie. W C2 na mieście jara mi z 10, w trasie 7-8, chyba że cisnę autostradą - wtedy i 10 wpieprzała. Nie ma to sensu.
Chcę auto którym sobie na lajcie skoczę na weekend do Pragi, nad morze czy gdzieś na zachód i nie zakatuję się po drodze a spali tyle, że zjem tam zaj*bisty obiad.
Po prostu nie chcę spalać kupy kasy. Wolę kupić slicki niż przejarać to na benzynę w jakimś miejskim wariacie. Jeszcze sobie kupię Meg RS a potem STI, teraz wolę oszczędzać kasę bo mam jeszcze drugą furę. Mogę kupić teraz i Clio za 40k, tylko wolę te 15k różnicy zainwestować a nie stracić na odsprzedaży za 2-3 lata.
Kumpel ma IS200 i mówił że nic się nie psuje, części tanie jak barszcz i jest ich cała masa. Co do spalania to chyba ~10l.
147 w dizlu ma mój kumpel, przewiózł mnie i w sumie byłem w szoku - nieźle jedzie, dobrze się prowadzi. Jakoś nie narzekał póki co na awaryność. Tylko ceny gadżetów do niej zabijają Bo taka seryjna wygląda trochę jak paździerz.
PS Dzięki za odpowiedzi Michał - Nie 29 Sty, 2012 to co, mam podjechać i sie przejedziesz moją trójką ? kamil - Nie 29 Sty, 2012 to kup sobie C4 w dieslu.kosmita - Nie 29 Sty, 2012 Volvo V70 tdi Greg - Nie 29 Sty, 2012
Michał napisał/a:
to co, mam podjechać i sie przejedziesz moją trójką ?
Ale Ty masz sedana. Natomiast muszę pooglądać ogłoszenia, może jak się przekonam do 3-ki to bym zmacał Twoją Dzięki
A może 207 RC? Tylko nie wiem jak 1.6 THP się zachowuje i ile pali.