dla niecierpliwych od 4:35, ale kulminacja 4:58.
To nie jest jakas hiperlaska, ale naprawdę sympatyczna dziewoja
I bardzo miła.Bart - Pią 17 Lut, 2012
anjas napisał/a:
I bardzo miła.
jaram się GeKo - Pią 17 Lut, 2012 To co idiom pasmatriet?martin.h - Sob 18 Lut, 2012 Ładna ta Kulig Ja idę z koleżanką w czwartek, zobaczymy czy nas ten film zmasakruje bizon - Sob 18 Lut, 2012 pamietaj, zeby komplementowac kolezanke a nie kulig GeKo - Sob 18 Lut, 2012 wg tego co piszą recenzencie bez szału.martin.h - Sob 18 Lut, 2012
bizon napisał/a:
pamietaj, zeby komplementowac kolezanke a nie kulig
Tutaj akurat może nam się Kulig podobać jednocześnie
GeKo napisał/a:
wg tego co piszą recenzencie bez szału.
?
Ja słyszałem wręcz przeciwnie. Pewna gazeta dała 4 gwiazdki, podobnie jakl w przypadku Róży. Co by nie było odpowiem w czwartek GeKo - Sob 18 Lut, 2012 Tutaj masz recencję
http://film.interia.pl/re...-niebem,1757400
To nie jedyna w tym tonie.
martin.h napisał/a:
Bi czy les?
Bi są fajne, zawsze może zaprosić koleżankę
Niestety istnieje też ryzyko że wychodzocąc na imprezę damską przygarnie sobie jakąś dziewoję
Krótko mówiąc ryzyko przyprawienia rogów wzrasta bizon - Sob 18 Lut, 2012 ale wzrasta tez prawdopodobienstwo trojkata GeKo - Sob 18 Lut, 2012 No o tym właśnie mówię martin.h - Nie 19 Lut, 2012
GeKo napisał/a:
martin.h napisał/a:
Bi czy les?
Źle się wyraziłem, jest hetero. Czasem jak jesteś w towarzystwie i dyskutujesz może dojść do oceny osoby tej samej płci kaziu1985pn - Nie 19 Lut, 2012 na prawdę się wam podoba kulig ??
http://nudografia.pl/Joanna_KuligBart - Nie 19 Lut, 2012 takkaziu1985pn - Nie 19 Lut, 2012 przeca ona jest mega przeciętna...Bart - Nie 19 Lut, 2012
kaziu1985pn napisał/a:
przeca ona jest mega przeciętna...
anjas napisał/a:
I bardzo miła.