20złKuner - Sob 03 Mar, 2012 Biorę qbica - Sob 03 Mar, 2012 10go wybieram sie do Katowic na testosteron rally sprint to może sie jakoś zgadamy żebym odebral Janusz - Sob 03 Mar, 2012 nie, Tylko ja mogę takie mieć i to nie jest fer.... mnie wyszły drożej bo wysłałem zapinkę na wzór i zaginęła na poczcie
ale oczywiście to nie wina Grześka, POLECAM !! qbica - Sob 03 Mar, 2012 kupie Ci lizaka na pocieszenie Janusz - Sob 03 Mar, 2012
qbica napisał/a:
kupie Ci lizaka na pocieszenie
stoi Bad-i - Sob 03 Mar, 2012
GeKo napisał/a:
Ziom, a czy ty pamiętasz ile płaciłeś za boczki bo na pewno nie tyle. Pytałem się wtedy ileś razy czy chcesz. I za każdym razem mówiłeś że nie Bo Ci nie potrzebne.
wlasnie mam krotka pamiec kubas - Sob 03 Mar, 2012
GeKo napisał/a:
qbica napisał/a:
jaka cena za 4szt.?
20zł
Ja biore 2szt też GeKo - Sob 03 Mar, 2012
Bad-i napisał/a:
wlasnie mam krotka pamiec
Badi za dużo zmian na widlaku
Spy photo nowego modelu
Anonymous - Nie 04 Mar, 2012 A do Hondy 6gen będziesz coś produkował? chyba może być "chodliwy" towar wśród JDM'owców kubas - Nie 04 Mar, 2012 Karbonowe felgi ? Anonymous - Nie 04 Mar, 2012 nakrętki, gałki i pałki, wahacze i silniki Bad-i - Nie 04 Mar, 2012
p.s. ostatnio otrzymałem propozycje zeby z twoich kuwet zrobic formy GeKo - Nie 04 Mar, 2012
Marcel napisał/a:
A do Hondy 6gen będziesz coś produkował? chyba może być "chodliwy" towar wśród JDM'owców
Tak jak pisałem wcześniej, mam mieszane uczucia, bo do Hond pełno shitu z chin i domowych wytwórców.
Bad-i napisał/a:
czy już zostałem kluczowym klientem??
Bad-i napisał/a:
p.s. ostatnio otrzymałem propozycje zeby z twoich kuwet zrobic formy
Wiedziałem że to kiedyś nastąpi, ale nie sądziłem że aż tak szybko
Na to, też jestem odpowiednio przygotowany.Bad-i - Nie 04 Mar, 2012 Z mojej strony zagrożenia nie ma, nie szanuje nieuczciwej konkurencji