Mi jak podał to od razu odpuściłem Bart - Pią 01 Cze, 2012
rabarbar napisał/a:
moze mi ktos sparawdzic vin BMW
WBSBF91050JC34649
M3, nada się!anjas - Sob 02 Cze, 2012
KarQ napisał/a:
Stawiam, że Anjas Ci pomoże.
Mi jak podał to od razu odpuściłem
Dekoder mi się rozprogramowal
(a serio to trochę boje się, ze rabarabarabaranar mi dojebie przy najblizszej okazji)PiTT - Pon 23 Lip, 2012 znajomy poprosił
może ktoś sprawdzić bmw?
WBAVC31080VA15460
z góry dziękiMick - Wto 07 Sie, 2012 Czy mógłbym prosić o sprawdzenie VIN od BMW:
Jedz z nim do ASO.
Nie ma co po necie szukać.Kuner - Wto 07 Sie, 2012
Mick napisał/a:
Czy mógłbym prosić o sprawdzenie VIN od BMW:
WBAUG31030PU65311
kupione dnia 31.08.2007 r. w salonie BMW FUS w programie BMW Premium Selection; serwisowane w ASO BMW FUS do dnia 05. 2010 - do przebiegu 60 000 km, później poza ASO BMW; auto miało jedynie zarysowany błotnik oraz drzwi, co zostało usunięte przez serwis ASO BMW FUS; II właściciel, wyposażone m. in w panoramiczny szyberdach, podgrzewane przednie fotele, wielofunkcyjną kierownicę, 6-biegową przekładnię; stan auta idealny; dodatkowo komplet opon zimowych na stalowych felgach;
PiTT - Wto 07 Sie, 2012 Mick, jedz z nim do Fusa, jeśli tam był serwisowany to nie powinni mieć problemu żeby szczerze o nim opowiedzieć, do tego znają już to auto
nie sądzę że właściciel auta zapłacił im żeby trzymali jego stronę Mick - Wto 07 Sie, 2012 Samochód już umówiony na jutro w AutoReduta - serwis BMW i Porsche.
Wczoraj oglądaliśmy i jeździliśmy, ale jak wiadomo, to nie jest samochód za 10K, wiec wole pojechać do ASO i zapłacić za pełen przegląd.
Już od jakiegoś czasu szukamy samochodu i momentalnie znikają dobre egzemplarze.Mick - Wto 07 Sie, 2012
Kuner napisał/a:
Mick napisał/a:
Czy mógłbym prosić o sprawdzenie VIN od BMW:
WBAUG31030PU65311
kupione dnia 31.08.2007 r. w salonie BMW FUS w programie BMW Premium Selection; serwisowane w ASO BMW FUS do dnia 05. 2010 - do przebiegu 60 000 km, później poza ASO BMW; auto miało jedynie zarysowany błotnik oraz drzwi, co zostało usunięte przez serwis ASO BMW FUS; II właściciel, wyposażone m. in w panoramiczny szyberdach, podgrzewane przednie fotele, wielofunkcyjną kierownicę, 6-biegową przekładnię; stan auta idealny; dodatkowo komplet opon zimowych na stalowych felgach;
ja Ci się zaraz pośmieje... ty "gotuj z Ku(roniem)nerem PiTT - Wto 07 Sie, 2012 ale ten serwis związany jest z komisem auto reduta... co nie zmienia faktu że mogą się dobrze znać
ja bym chyba pojechał do autoryzowanej stacji, tym bardziej że tam był serwisowany
tak czy inaczej trzymam kciuki żeby wyszło wszystko ok bo fura fajna Kuner - Wto 07 Sie, 2012 Albo proponuje Ci się umówić w AutoReducie. Podobno robią tam BMW i Porsche.
I ogólnie to nie jest samochód za 10k, więc lepiej pojechać do ASO i zapłacić za ten przegląd.
Słyszałem też, że momentalnie znikają dobre egzemplarze
Mick napisał/a:
ja Ci się zaraz pośmieje... ty "gotuj z Ku(roniem)nerem
kamil - Wto 07 Sie, 2012 Znajomy kupił 3 mce temu 118 z przebiegiem 150 k, 2005 r. Zapłacił 38 k. Samochód miał dziwną historię bo najpierw włascicielem była firma leasingowa (Francja), potem trafił na Litwe, a potem do nas do kraju. Tak czy siak w BMW sprawdzili go, kilka rzeczy było klasycznie do zrobienia.
Ogólnie sa mega zadowoleni i jeździ się podobno super, nic nie puka, nic nie stuka.Mick - Wto 07 Sie, 2012 Kuner sorry ale nie za bardzo rozumiem...