To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HH.ORG na Torze - 4 (SOBOTA) i 15 SIERPNIA (ŚWIĄTECZNA ŚRODA) TRENINGI W UŁĘŻU

Stf - Nie 05 Sie, 2012

Nie wydaje mi się aby były inne warunki. Czasy całkiem podobne.

roj napisał/a:
zakładaj sliki, Poziek urwał 8 sekund ze swojego czasu na federalach to zaatakujesz czas Rasty jak się przyłożysz

jakie 8sek ? urwał coś ok 4sek ale wjechało kilka modów (soft, kąty, nowe seryjne amorki).

poziek - Nie 05 Sie, 2012

roj napisał/a:
zakładaj sliki, Poziek urwał 8 sekund ze swojego czasu na federalach to zaatakujesz czas Rasty jak się przyłożysz :faja:

Wczoraj na federalach miałem 3:18.3 ;D

Założył bym temat o Salsa Clio ale co ja tam mam, federale i gekosoft. Może jak wleci sadev to opiszę :rotfl:

roj - Nie 05 Sie, 2012

Stf napisał/a:
jakie 8sek ? urwał coś ok 4sek

ostatnio było ok. 3:22,5 na federalach a teraz 3:14 to 8 czy 4? :] (odnosiłem się cały czas do wyników z poprzedniej imprezy)
Stf napisał/a:
wjechało kilka modów (soft, kąty, nowe seryjne amorki).

kurde, pojawienie się na kolejnej pojeżdżawce w tym samym setupie co poprzednio robi się niemodne :faja:

Stf - Nie 05 Sie, 2012

a podpis (slick) przy czasie 3:14 widział hę ?
roj - Nie 05 Sie, 2012

a to że napisałem (co sam cytowaleś) do Keneta, zakładaj SLIKI bo Poziek urwał 8 sekund od czasu na federalach to widziałeś, he? :rotfl:
Stf - Nie 05 Sie, 2012

ale on urwał 4sek od federali :) hę! i to nawet nie 4. bo czas 3:18,3 zcw to zrobił z pasażerem a 3:14 na slicku zrobił tylko z kostką tag heuer'a ;)
poziek - Nie 05 Sie, 2012

Stf napisał/a:
ale on urwał 4sek od federali :) hę! i to nawet nie 4. bo czas 3:18,3 zcw to zrobił z pasażerem a 3:14 na slicku zrobił tylko z kostką tag heuer'a ;)

dokładnie z Andrzejem :*

roj - Nie 05 Sie, 2012

na ostatnim ułężu miał 3:22 na federalach
teraz jedyny czas jaki był podany (dopiero przed chwilą Poziek dopisał ile zrobił teraz na federalach) to był 3:14 na sliku.
to ile tu jest sekund? :]
a przecież pisałem to w kontekście różnic czasów pomiędzy poprzednią imprezą i tą (tak jak o 5,5 sekund urwanej przez Alexa).

Stf - Nie 05 Sie, 2012

no luzik luzik ziom. Ja Poźka CLio na pederalach z wyjazdem w zielone zrobiłem 3:14. Wyjazd mógł kosztować z 1,5-2 sek nawet... więc faktycznie wychodzi na to że okolice 3sek można było zyskać na tych slickach które miał Poziek do praktycznie nowych pederali.
Anonymous - Nie 05 Sie, 2012

roj napisał/a:
kurde, pojawienie się na kolejnej pojeżdżawce w tym samym setupie co poprzednio robi się niemodne

dlatego ja buduje auto tylko na 1 imprezę :rotfl: potem sprzedaje i buduje kolejne :rotfl:

roj - Nie 05 Sie, 2012

AleX_R53 napisał/a:
roj napisał/a:
kurde, pojawienie się na kolejnej pojeżdżawce w tym samym setupie co poprzednio robi się niemodne

dlatego ja buduje auto tylko na 1 imprezę :rotfl: potem sprzedaje i buduje kolejne :rotfl:

dlatego Ci kibicuję, jebać biedę! :jupi:

rasta - Nie 05 Sie, 2012

M napisał/a:
Rasta dobry czas zrobił na słusznej oponie

A dziekuje, pomimo niezłego czasu to nie był niestety mój dzień, 3 razy zwiedzałem zielone :/ Na początku zapodałem na przód FZ, a na tył slicki Hankook, niestety nie byłem w stanie ich dogrzać dupa puściła i wywaliłem w trawę nadziewając się na jakiś betonowy bunkier i zafundowałem sobie pozytyw na lewym tylnym kole. :wall:

W zaistniałych okolicznościach przyrody wróciłem do seryjnych P0Nero na tył i tak latałem, z rozwalonym zawiasem. :/

Mój on-board, patrząc na niego stwierdzam, że jechałem jak cipka :D

roj - Nie 05 Sie, 2012

rasta napisał/a:
wywaliłem w trawę nadziewając się na jakiś betonowy bunkier

o fak, mega słabo :/
to ten czas 3:02 miałeś na p0nero już po tym wypadzie w bunkier?
w którym miejscu tak można yebnąć? zaznacz na mapce czy coś, warto wiedzieć.

rasta - Nie 05 Sie, 2012

roj napisał/a:
to ten czas 3:02 miałeś na p0nero już po tym wypadzie w bunkier?

Tak

Czerwona kropa :D

rasta - Nie 05 Sie, 2012

Dobry koment Buniego :lol2: