HH.ORG na Torze - 9 WRZEŚNIA (NIEDZIELA) TRENING W MOTO PARK UŁĘŻ
Miniac - Śro 29 Sie, 2012
poziek napisał/a:
Janusz napisał/a:
kurfa... gdybym mógł to ścigałbym sie z wami dla samych tych przepychanek słownych na forum
Wiem, że pod wpływem napinki forumowej jeden z wypowiadających się w tym temacie regularnie odwiedza psychoanalityka
Stym To Fikcja... Stf - Śro 29 Sie, 2012 Mam kompleksy przyznaje Zrobilem tylko 12sek lepszy czas od drugiego seryjnego Clio w stawce ale nadal 7sek za seryjnym lotusem. nie moge z tym zyc - poradzicie cos ? Poziek ? Stozek i strumienica ?no name - Śro 29 Sie, 2012
Stf napisał/a:
strumienica ?
Ale tylko naddźwiękowa Anonymous - Śro 29 Sie, 2012
Stf napisał/a:
drugiego seryjnego Clio
Że tak pojątrzę (piękne słowo)... Twoje Clio jest tak samo seryjne jak Kuby MINI M - Śro 29 Sie, 2012 STF rejestrowałeś się na 306team? Stf - Śro 29 Sie, 2012 Alex tak - masz racje. Szczegolnie moc i moment w silniku, hebel, hyhy ( w Clio nizszy od serii przypomne) Wydechy, turbiny, poliuretany Ale rozumiem ze katy i Koni Sport ze sprezyna w silikonie i jedyna lepsza rzecz to ast z tylu robi z mojego auta samochod na 1 strone czasopisma GT w zakresie kompleksowej przebudowy Tak - zakres modow jest imponujacy Ale przyjmuje Wasze tlumaczenia - niech bedzie ze mam przewage sprzetowa Anonymous - Śro 29 Sie, 2012 Chodzi mi o podejście do słowa "seryjny" które wg Ciebie obejmuje pewne mody.
Dla mnie seryjny to seryjny. Tyle, luzik pum - Śro 29 Sie, 2012 Kufa no nie mogę z wami... jeden ma wydmuszkę, jakieś kombinacje porobione, slicki, ale dalej "CITY". Drugi pozmieniał co się dało, zostawił seryjne fotele i dalej full total seria.
(wiem, że szydzicie - a właściwie to mam nadzieje że szydzicie)pum - Śro 29 Sie, 2012 Stf'owe clio przestanie być seryjne tylko jeśli wleci tam Sadev Maciusiowy - Śro 29 Sie, 2012 jątrzenie succesful Stf - Śro 29 Sie, 2012 Ale przeciez w tym konkretnie zdaniu pisalem ironia... no co Wy poziek - Śro 29 Sie, 2012
Stf napisał/a:
Mam kompleksy przyznaje Zrobilem tylko 12sek lepszy czas od drugiego seryjnego Clio w stawce
Posadzimy Rastę do mojego Clio i chłopak ujedzie 3:05. W końcu będzie mógł iść bombą w szykanach
Stf napisał/a:
poradzicie cos ? Poziek ? Stozek i strumienica ?
4-2-1 opleciony taśmą, decat, milltek i jest szansa, że dogonisz Lotusa bez gumki
pum napisał/a:
Drugi pozmieniał co się dało, zostawił seryjne fotele i dalej full total seria.
Zgadza się, to się nazywa sleeper lub czasozaskakiwacz Miniac - Śro 29 Sie, 2012 No nie wiem, nie wiem... Chodzą plotki, że STF ma silnik 'po remapie'. A to już każdy wie co oznacza.
Dodatkowo ma Samco w przednim zawieszeniu, a tej firmy już chyba nikomu nie trzeba przedstawiać - górna półka!
Cytat:
Posadzimy Rastę do mojego Clio i chłopak ujedzie 3:05. W końcu będzie mógł iść bombą w szykanach
Nie potrzebne Clio. Wystarczy rozluźnić o nic nie dający metr szykanę i można iść bombą czym się chce Stf - Śro 29 Sie, 2012 Silnik po remapie robi niuta jak w efo
A to szykana boli. A jeszcze przed tym faktem sam podpowiadales ze szykane moge szybciej sproboeac jechac. W sumie przyznaje - sam ja rozsuwalem pomiedzy tymi dwoma przejazdami. Ssm tez wpadlem na pomysl startu do przyjazdu 4m w lewo od boksu startowego tak zeby mozna ogniem isc od razu a inni wzieli ze mnie przyklad Miniac - Śro 29 Sie, 2012 No o tym właśnie mówię - przepaść.
Skrzynia też niby seria a 'dwie tuby' poszły.. ot tak.. lekką rączką.