HH.ORG na Torze - 30 WRZEŚNIA (NIEDZIELA) TRENING W MOTO PARK UŁĘŻ
roj - Nie 30 Wrz, 2012 ja jeszcze jako wisienka na torcie miałem taką przygodę, że:
dojechałem do Zbyszka, clio z lawety wstawiliśmy na parking, podpisywałem na lawecie drugie typa, który przywiózł mi samochód zastępczy papiery do tego samochodu.
typ pojechał, ja nie mam portfela
20 minut szukania ze Zbychem, przeszukane clio, przeszukany zastępczy huydaj.. nie ma.
dzwonie do laweciarzy, jeden się bardzo przejął, drugi mniej (bardziej ten co wracał do Ryk). No i teraz najlepsze: dzwoni do mnie jakaś kobieta, że ma chyba mój portfel bo jej mąż znalazł jadąc na rowerze, dwie ulice dalej od Zbychowego warsztatu. W portfelu nie prawka i dowodu.. no i oczywiście kasy (ok. pińcet)
i creme de la creme:
w niedzielę mam lecieć na majorkę na 10 dni i tam wziąć furę na te 10 dni a nie mam dowodu ani prawka
piękny dzień..was79 - Nie 30 Wrz, 2012 Szybko oproznil w ciagu 2 przecznic Rasputin - Nie 30 Wrz, 2012 Ale lipa Co za sku.rw.ie.l z tego laweciarza(o ile to jeden z nich)
A z Clio co się stało?Miniac - Nie 30 Wrz, 2012
Stf napisał/a:
Koksik też Frodo w Evo - 2:53 na serii zawieszeniu - ale kosztowny czas
GREEEED!
Cytat:
Podsumowując - szpera! z nią 3 minuty złamane jest na poznaniu
To pewne! roj - Nie 30 Wrz, 2012 w clio nie wiadomo ale na 90 % zmielony silnik w pizdórasta - Nie 30 Wrz, 2012
Miniac napisał/a:
Stf napisał/a:
GREEEED!
Tylko motor się skończył Miniac - Nie 30 Wrz, 2012 Toć przecież to właśnie skomentowałem... poziek - Nie 30 Wrz, 2012
Miniac napisał/a:
Stf napisał/a:
GREEEED!
Moim zdaniem odpowidniejsze słowo to: CHEAP buni - Nie 30 Wrz, 2012 Frodo 2.53.66
http://www.youtube.com/watch?v=zRBujR113ZUKamill - Nie 30 Wrz, 2012 Kurde Roj Zgłoś to gdzieś na policje żeby Ci ktoś jakiś rat albo pożyczek nie nabrał na dokumenty.
Ułęż dla mnie udany, czas to 3.12.70, ale jakoś nie miałem szczęścia w kolejce do kostek, raz zrobiłem 3.12, później wziąłem nie zadziałała na bramkach, a później się gdzieś rozmyły, zanim udało mi się jakąś dorwać było już po oponach Ogólnie jak bym wziął kostkę na pół dnia i naginał na ciepłej oponie było by lepiej.
Z tego co widziałem to w skylinie padła panewa, albo gorzej, słyszalem ze w evo skończył się tłok, w saxo rozpadła się półoś, u Roja silnik, wolfowi brakło prądu na nierównościach.
Było też jakieś mega pogrzebane evo z wyścigów górskich, przejechało trening, a pozniej stało cały dzień na kobyłkach.was79 - Nie 30 Wrz, 2012 Jak tam bunch i sandal?rasta - Nie 30 Wrz, 2012 TO nie WST nie było ich.Anonymous - Nie 30 Wrz, 2012 Roj, ja pierdziele to nie Twój dzień chyba współczuje...buni - Nie 30 Wrz, 2012 Stf 3.01.97
http://www.youtube.com/watch?v=i4QbFte4dN8
bedzie poprawka do filmu.. zeby cos bylo widac na drodzepoziek - Nie 30 Wrz, 2012