To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [s] Części do Peugeota i Saxo

kamil - Pią 28 Wrz, 2012

16
Greg - Pią 28 Wrz, 2012

Najlepsze.
olek - Sob 29 Wrz, 2012

obiecalem sobie ze nie bede sie denerwowac tego typu okazjami i brakiem hajsu. ale! :F
Mick - Sob 29 Wrz, 2012

olek napisał/a:
obiecalem sobie ze nie bede sie denerwowac tego typu okazjami i brakiem hajsu. ale! :F

napisz co byś chciał i ponegocjujemy ;)

olek - Sob 29 Wrz, 2012

pewu.
Mick - Wto 09 Paź, 2012

Aktualizacja na 1 stronie.

Jeśli jesteście zainteresowani jakimś przedmiotem zawsze istnieje możliwość negocjacji ceny :) :rotfl:

Mick - Śro 10 Paź, 2012

Na 1 stronie kolejny UPDATE.

Zostało 6 felg BRAID w niższej cenie!

Doszły kuwery karbonowe używane za 350 PLN komplet, Cały Peugeot 106 (buda, silnik, wszystkie cześci) do złożenia

i tak żeby było większe zainteresowanie

:rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:

faldzip - Śro 10 Paź, 2012

a jakies zdjecie tych kuwet daloby rade zalatwic? bo bym chcial wstepnie zarezerwowac :]
Mick - Śro 10 Paź, 2012

Masz na mailu :faja:
jarek-malopolska - Śro 10 Paź, 2012

Niemy wziałeś te felgi? Mick, mozesz wrzucić foto jak wygladaja te BRAIDy? Najlepiej te co sa do sprzedania :)
Niemy - Czw 11 Paź, 2012

ja kupiłem speedline 2108 14'
Mick - Czw 11 Paź, 2012

jarek-malopolska napisał/a:
Niemy wziałeś te felgi? Mick, mozesz wrzucić foto jak wygladaja te BRAIDy? Najlepiej te co sa do sprzedania :)

6 sztuk Braidów wzięła osoba, która sprzedawała te Speedline Corse 2108 które kupił Niemy :)

postaram się wrzucić foty tych felg. Czekam na info od Kędziera na kiedy mi je dośle

Mick - Czw 11 Paź, 2012

Wszystkie foty będę miał w sobotę, jadę do miejsca spoczynku i porobie dobrym aparatem. więc niezdecydowani mają jeszcze czas do niedzieli ;)
Mick - Pon 15 Paź, 2012

Gdyby ktoś chciał fotki, to prosze się zgłaszać, mam na mailu i mogę przesłać dalej.
Ewentualnie spróbuję powrzucac gdzieś do netu wieczorem.

Mick - Wto 16 Paź, 2012

UPDATE na 1 stronie