no name - Pon 08 Paź, 2012 Bardziej wkręty niż klipsy i trzeba mieć kierę,
resztę można zrobić samemu bez aso.
Myślę że PiTT woli pojechać i nadzorować wykonanie PiTT - Pon 08 Paź, 2012
GeKo napisał/a:
Pitt ale co za problem podjechać do serwisu i niech wyciągną kierę i włożą na parę dni inną. To są najczęściej 2 klipsy od poduchy i jedna śruba mocująca kierę na wieloklinie.
w sumie żaden, ale skoro ta firma z Pabianic też robi dobrze robotę to po co kombinować
imponuje mi tylko galeria zdjęć tej firmy z Lubania...
tak się właśnie powinno reklamować usługi
znajomy mi polecił Pabianiczanin, więc nie ma co na siłę wyszukiwać innych, zakładam że większa cześć tych firm robi podobnie robotę GeKo - Pon 08 Paź, 2012 wkręty, pręty, zatrzaski, co firma to urodzaj. Ja też sam ściągałem kierę w clio czy innych moich autach, ale w tych nowych "padłach" są te czujniki skrętu, taśmy itp. Wolę dać 50zł i mieć pewność że kto inny odpowiada za uszkodzenie tego.no name - Pon 08 Paź, 2012 Taśmy już pojawiły się przy poduchach,
zresztą całą resztę da się bezpiecznie zdemontować.
W tych "lepszych" aso nie liczy sobie więcej niż 50zł ?GeKo - Pon 08 Paź, 2012 Ja najpierw pytam ile czasu zajmie jakaś czynność a potem ile r/h kosztuje To najprostsza metoda żeby za jakąś gównianą czynność nie dostać rachunku na milion pesos w ASO.wasq - Wto 09 Paź, 2012 to nie mozna nie wspomniec o tej firmie
http://www.tapcar.pl/PiTT - Wto 09 Paź, 2012 też zaglądałem na tą stronę
póki co dam szansę ARMJ Sport z Pabianic, zobaczymy jak wyjdzie wasq - Wto 09 Paź, 2012 widzialem robote i jednych i drugich i generalnie kierownice ogarnaily obydwie firmy calkiem ok chociaz nie wiem jak teraz armj bo paru pracownikow swoje manufaktury pootwieralo Mucha - Wto 09 Paź, 2012 pisalem o Taqpcar Wasq.... mi zrobili kiere miszcz do Hundy...
nawet znaczek Hondy mi wytloczyli taki jak chcialem PiTT - Wto 09 Paź, 2012 rozmawiałem z TapCarem, bardzo miły człowiek, wyjaśnił, poinstruował, ale terminy mają na 2 tyg. w przód dlatego też ogarniam jutro tych pierwszych
z rozmowy także wynikało że wiedzą o co cho
problem u mnie jest taki że mam podgrzewaną kierę i nowa skóra musi być naciągnięta na starą... jak dla mnie może być bo lubię grubsze kierownice, zresztą z tego co mi mówił to nie będzie dużo grubsza
zdam relację po Niemy - Wto 09 Paź, 2012
PiTT napisał/a:
jak dla mnie może być bo lubię grubsze,zdam relację po
PiTT - Wto 09 Paź, 2012
Niemy napisał/a:
PiTT napisał/a:
jak dla mnie może być bo lubię grubsze,zdam relację po
TYLKO kierownice Miniac - Śro 10 Paź, 2012
PiTT napisał/a:
zajrzałem w galerię i to co tam jest wygląda mega słabo...
nie wiem czy to kwestia zdjęć czy życzenia klienta, ale wygląda mało estetycznie
Nie komentuje jakości, techniki, poświęcenia czy koncepcji, ale wrażenie słabe. Na zdjęciach wygląda dużo lepiej niż na żywo.
Swoją kierownice robiłem w Lubaniu. Pierwszą skasztanili, ale gorąco ich polecam, bo zrobili drugą i oddali części $ za 'kłopot'.PiTT - Śro 10 Paź, 2012 co do Lubania i BM Customs, odpisali mi że nie obszywają ogrzewanych kierownic, szkoda...
ale nie ma tego złego... właśnie wróciłem z Łodzi, kiera i gała obszyta
robota mega dobra, serio, jestem raczej z tych czepliwych, ale tutaj robota jest profi, tak jak chciałem
pierwotnie była opcja że nowa skóra będzie nałożona na starą bo w przypadku grzania bardzo łatwo uszkodzić nitki, na szczęście udało się zerwać starą i zrobić jak należy, ogrzewanie oczywiście działa
na łączeniu skóry perforowanej z gładką musiała zostać zrobiona zakładka bo normalnie nacina się kierownice i jest bardziej na płasko, i tu znowu kłaniają się zalety posiadania grzanego koła... nie można nic nacinać
na szczęście nic a nic to nie przeszkadza, za wykonaną robotę daję 10/10 i szczerze polecam
http://armj.com.pl/
tak na marginesie... cieszmy się z naszych warszawskich dróg... to co mamy to bajka w porównaniu do Łodzi
w związku z tym miałem nawet drobny incydent, ale udało się go ogarnąć GeKo - Śro 10 Paź, 2012 PiTT, Czy jakiś ranking cenowy był? Pewne jest że decydowało u Ciebie jakość a nie cena, ale tak ciekaw jestem czy duże rozbieżności były pomiędzy firmami.