Ogier grubo się wpakował w pierwszym ujęciu, ale później musiał grubo odjąc za to Loeb parę razy tylko musnął hamulec i zaraz się rozpędzał znów, jakby po tej partii była długa prosta to na końcu sporo by zyskał. Dobrze kombinuję?
patrzac na ten krotki filmik to dla mnie dobrze Jaco - Śro 10 Paź, 2012
Marek23 napisał/a:
Raczej w s2000 jakiejs super przewagi, jest szybki,ale "Loebem" tam nie jest...
Polo gorzej klei zawias.
Ja bym powiedział co innego, skodą wbija się wysoko, już nie wspominając jakie robi przewagi nad zawodnikami z SWRC..Vlodarsky - Sob 03 Lis, 2012 http://rallynews.pl/lang.en/no/pnews/5322
kilka pytań ciekawychGeKo - Sob 03 Lis, 2012 w mojej opinii jego sekretem jest to że gość był gimnastykiem, więc ma niesamowite wyczucie równowagi. Co sprawia że bardzo szybko orientował się co dzieje się z samochodem na drodze. Przykłady które mozna pod to podpiąć
to:
Frycz
Abramowski
(ex motocrossowcy)
Nicolas Vouilloz- ex downhillowiec
Luc Alphand ex AlpejczykPrzem_106 - Sob 03 Lis, 2012 Marek Sąsiadek - snowboardzista106 - Sob 03 Lis, 2012 hmmm to rosnie mi w domu 2gi loeb GeKo - Sob 03 Lis, 2012 Przem_106, Dokładnie, przykłady można by mnożyć. Baran już w wieku 8 lat latał crossową CZką najpierw 125 a potem 250.Przem_106 - Sob 03 Lis, 2012 Cholera ja mam za sobą 8 lat kopania w piłkę. Nie wróży to dobrze
Już niedługo rusza Dakar i zobaczymy co pokaże Adaś. Idąc tym tropem, predyspozycje ma.
Jakby ktoś nie pamiętał, ja w niego mocno wierzę i kibicuje mu michool_vt - Nie 04 Lis, 2012 i jeszcze akrobatyczny Janusz! Janusz - Nie 04 Lis, 2012
Cytat:
i jeszcze akrobatyczny Janusz!
akurat ja to byłem zawsze lewy do wszelkich zadań fizycznych potrafie tylko rolki strzelać michool_vt - Nie 04 Lis, 2012 nie badz taki skromny milordzie qbus - Nie 11 Lis, 2012 I chyba wszystko jasne:
Cytat:
- Naprawdę chciałem wygrać ten rajd - powiedział Sebastien Loeb. - Na początku mieliśmy kłopoty. Dzisiaj nie było łatwo. Dziwnie dobraliśmy opony. Jari-Matti mocno cisnął i pod koniec zrobiło się ciasno. W przyszłym roku chcę przygotować moją przyszłość z Citroenem w WTCC. Będę miał dużo do roboty i trudno byłoby zaliczyć pełny sezon w WRC.
Vlodarsky - Nie 11 Lis, 2012 qbus, Już to wiadomo od dwóch stron mniej więcej Nawet jest DS4 WTCC koncept
A tak z innej beczki trafiłem na coś takiego. Co to ?
qbus - Nie 11 Lis, 2012 Marku też o tym wiem... podbiłem temat
tak btw. ten concept ds'a wyglada mega ujowo Koto - Nie 11 Lis, 2012 To nie są jakieś skandynawskie mistrzostwa? Bo tam 2 serie są STCC i jeszcze jakaś jedna.