Kulturka - [B] Amerykańskie burgery i sztejki po polsku - Barnburger
no name - Śro 07 Lis, 2012 Długo będziecie siedzieć ?was79 - Śro 07 Lis, 2012 2 lata, ale będą apelowaćPirania - Śro 07 Lis, 2012
was79 napisał/a:
2 lata, ale będą apelować
otóz to Anonymous - Śro 07 Lis, 2012 postaram się dołączyć... zapewne prosto z pracy no name - Śro 07 Lis, 2012 Pytałem bo bym wstąpił ale pracę kończę o 21-szej,
jak to taka tajemnica to łaski bez Kamill - Śro 07 Lis, 2012
AleX_R53 napisał/a:
postaram się dołączyć... zapewne prosto z pracy
Ja w zasadzie też, wiec nie ma się czym chwalić (zbieram na sutola )Pirania - Śro 07 Lis, 2012
no name napisał/a:
Pytałem bo bym wstąpił ale pracę kończę o 21-szej,
jak to taka tajemnica to łaski bez
Grzesiek kurna, masz numer do Rasty więc, że tak to ujmę "dowiaduj się" jak skończysz.no name - Śro 07 Lis, 2012
Pirania napisał/a:
Grzesiek kurna, masz numer do Rasty więc, że tak to ujmę "dowiaduj się" jak skończysz.
Nie pomyślałem, ależ ja głupi jestem PiTT - Czw 08 Lis, 2012 odwiedziłem Pinka po długiej przerwie... słabe to jednak
papierowa buła jak prosto z takiej paczki
dzik - Czw 08 Lis, 2012
PiTT napisał/a:
odwiedziłem Pinka po długiej przerwie... słabe to jednak
Obrazek
Jak tak napisałem to Mortą mnie skrytykował za innowierność pum - Czw 08 Lis, 2012 byłem w warburgerze - na burgerach się nie znam, ale mi smakowało.Pirania - Czw 08 Lis, 2012 Szkoda ze nie znami bo bylo bardzo mile spotkanie przy piwku i burgerkuKamill - Czw 08 Lis, 2012
Pirania napisał/a:
Szkoda ze nie znami bo bylo bardzo mile spotkanie przy piwku i burgerku
+100Miniac - Pią 09 Lis, 2012
PiTT napisał/a:
odwiedziłem Pinka po długiej przerwie... słabe to jednak
Obrazek
Słabe w huk! Cała ta knajpa to dno, a jedzenie mocno przeciętne.
Dobre burgery były w lato w Soul Food Bus'ie. A jak mam być 'oczarowany' trocinami i zelówką w knajpach rodem z US&A to szczerze wolę Burger Kinga na "indywidualne". pum - Pią 09 Lis, 2012
Pirania napisał/a:
Szkoda ze nie znami bo bylo bardzo mile spotkanie przy piwku i burgerku
dziś se browarka wypijemy - ja po prostu w przelocie coś zjadłem i tyle. do warburgera mam może z 50m